Emma ba om en ‘rund’ manikyr i salongen - resultatet får alle til å måpe

04/07/2017 14:15

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Britiske Emma Jones fikk ikke helt det hun hadde regnet med da hun i forrige uke besøkte en neglesalong.

En britisk kvinne fikk seg litt av en overraskelse da hun i forrige uke skulle få en manikyr.  

Emma Jones hadde gått inn i en annen salong enn den som hun pleide å gå til og spurt om å få ‘runde negler’. Men resultatet ble ikke helt som hun hadde forestillt seg.

Det skriver britiske Metro.

- Dette skjedde med min klient da hun gikk inn i en annen negleklinikk uten å ha forberedt seg. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, så jeg ble nødt til å ta et bilde. Hun betalte 35 pund for disse her (det svarer til omkring 370 norske kroner, red).

Det skriver Emma Jones sin tante, Angela Blemmings, som har delt et bilde av de lange, sølvfargede neglene på Facebook.

Emma Jones lagde først merke til de spesielle neglene da hun hadde forladt salongen:

- Jeg ble totalt distrahert inne i salongen fordi vi snakket om mine opplevelser i Tyrkia hvor jeg akkurat har vært på ferie. Så jeg gikk ut av salongen, satte meg i bilen og tenkte: ‘Hva i alle dager har han gjort?’, sier Emma Jones til Mamamia.

Etter manikyren gikk Emma Jones innom tantens salong for å få rettet øyenbrynene sine. Det var her at bildet av neglene ble tatt. 

På nåværende tidspunkt har det blitt delt 10.000 ganger, og har siden fredag fått mer enn 5.000 reaksjoner. Flere facebookbrukere har til og med tilbudt seg å fikse Emma Jones sine negler helt gratis. Men Angela Blemmings har allerede booket ny tid til niesen i sin egen salong hvor hun også tilbyr manikyr.

Mor vekker stor forargelse: Deler bilde av datteren på 6 måneder med piercing i ansiktet