Emma ble gift med drømmemannen - men fikk plutselig øye på en uhyggelig detalj på bryllupsbildet

24/04/2017

Anniken Hauge

Viralt
Mindre enn et år etter britiske Emma Cotillards bryllup, var livet hennes totalt forandret. Da hun ser på bryllupsbildene sine, oppdager hun de første faresignalene.

Når man hører ordet bryllupsreise tenker nok de fleste på ord som kjærlighet, romantikk og kvalitetstid.

Men britiske Emma Cotillards første tid som nygift endte med å bli alt annet enn lykkelig. Da hun var på bryllupsreise i Frankrike med mannen sin Justin, klarte han plutselig ikke å huske hvem kona hans var.

Det skriver Mirror.

 

- Han våknet en morgen å begynte å rope til meg at jeg skulle gå ut av rommet hans. Han trodde jeg var en fremmed, forteller Emma Cotillard, som på daværende tidspunkt var gravid i syvende måned med parets første barn.

Det nygifte paret skyndte seg hjem, hvor en skanning avslørte at Justin hadde en uhelbredelig tumor i hjernen. Legene ga Emmas nye mann to år igjen å leve.

Men fire måneder senere var Justin på en ny skanning, hvor det viste seg at svulsten hadde vokst og spredte seg raskt.

 

I mai i fjor - mindre enn et år etter bryllupet deres - døde Justin i konas armer. 

Når Emma tenker tilbake på tiden før bryllupet, så kan hun se at noe var galt med Justin: 

- Han gikk vekk og rundt i sirkler for seg selv, og noen ganger var han slørete i måten han snakket på. Vi trodde det var bryllupsnerver, og forestilte oss aldri at han hadde en svulst på hjernen, sier Emma Cotillard og tilføyer:

Artikkelen fortsetter under bildene.

Foto: Facebook/Emma Cotillard

Foto: Facebook/Emma Cotillard

- Når man ser på bryllupsbildene nå, så ser man at den høyre siden av ansiktet hans hang litt. 

Etter Justins død har Emma Cotillard jobbet som som frivillig og hjulpet til å samle inn penger til organisasjonen The Brain Tumour Charity. Hun har nå valgt å dele historien sin i håp om å skape økt oppmerksomhet rundt hjernesvulst.

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.