En mann fjerner løv i hagen - se reaksjonen hans når han oppdager hva som skjuler seg i løvhaugen

15/05/2024 08:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
I alle lykkelige familier kan man le av hverandre. Dette er vanligvis tilfelle selv om det er en forurettet part i en morsom spøk.

En far er opptatt med å fjerne løv i hagen. Til dette formålet har han funnet opp en kraftig løvblåser slik at han enkelt kan blåse vekk bladene. Men han forventet neppe at hans rampete barn skulle få ham til å falle bakpå.

I en video på YouTube som har blitt en stor hit, kan faren sees jobbe i hagen med løvblåseren sin. Her er det tydelig å se at han bare går rundt og tar vare på seg selv. Derfor aner han heller ikke hva som er planlagt for ham.

Til og med familiens mor er med på handlingen og klar til å filme episoden slik at andre også kan nyte det som skjer like etterpå. Og etter de mange visningene som videoen har fått på YouTube, er mange glade for at hun har stått klar med kamera.

Når faren, iført øreklokker, går bort til hagens største løvstabel og tydeligvis er i sin egen lille verden, skjer det plutselig noe han ikke hadde forventet.

Det ender med latter

Sjokket er så stort at han faller bakover. Se hvorfor nedenfor eller ved å trykke her.

Barna hadde gjemt seg i den store løvhaugen for å skremme faren! Sammen med moren hadde de tenkt ut dette lille nummeret – og det ble en kjempesuksess.

Ikke bare slo de faren, det hele ble også fanget på video, som senere gikk viralt på internett.

Utseendet på farens ansikt er virkelig uvurderlig. Heldigvis endte alt med latter – også for faren, etter et lite sjokk. Derfor er dette utvilsomt et øyeblikk de alltid vil huske i den lille familien.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.