En mann hadde mistanke om at kona var utro - så han la en plan

22/02/2015 22:00

Anniken Hauge

Viralt
En mistenksom ektemann la en snedig plan for å avsløre sin utro kone.

En historie om en manns avsløring av sin utro kone sprer seg raskt på nettet, selv om det ikke har lykkes å få historien bekreftet, skriver SF Globe.

Det dreier seg om en mann som mistenkte kona si for å være utro. Hun lo og smilte når hun sendte meldinger, men hver gang sa hun at det var moren hun skrev med. Hun jobbet sent hele tiden, men når han ringte til kontoret hennes, fikk han beskjed om at hun hadde gått for flere timer siden. 

Da hun en kveld skulle kjøpe melk i 23-tiden, men først var hjemme kl. 2 om natten, var han sikker i sin sak. Han leide en privatdetektiv, og noen måneder senere var han klar til å konfrontere henne. 

Kona hadde bursdag, og da hun fortalte ham at han bare kunne reise utenbys med noen venner fordi hun uansett måtte jobbe, var det enda et tegn på at noe var galt. 

Og da han fant en flaske champagne og to glass gjemt i klesskapet hennes, bestemte han seg for at dette skulle være dagen hvor hun skulle stå til ansvar. 

Han dro hjem til vennen sin og latet som han skulle dra på en liten ferie. Da han ankom ringte han til foreldrene hennes, søsteren hennes og mange av vennene hennes. Han fortalte de at han gjerne ville overraske henne på bursdagen ved å snike seg inn på soverommet hennes med kake, lys og konfetti. 

Mannen møtte familien klokken halv ni om morgenen foran leiligheten. Moren holdt kaken, og mannen minnet alle på at de måtte være helt stille. Han satte nøkkelen i døra og de snek seg mot soverommet. Moren med kaken og et kjempestort smil, og resten bevæpner med konfetti og glede. 

Da de åpnet døra og ropte 'surprise', var det familien og vennene som ble overrasket. 

Kona var naken sammen med elskeren og stirret i vantro. Moren mistet kaken, venninnen skrek og faren begynte å rope. 

Ektemannen lot derimot som om han var i sjokk over oppdagelsen. Mens vennene hennes prøvde å få alle sammen ut av soverommer, sto eks(kona) og gråt og ropte. Hun lurte på hvordan han kunne gjøre dette mot henne, mens elskeren prøvde å få på seg noen klær og finne en utvei. 

Ektemannen beskriver selv opplevelsen som den beste bursdagen han har vært i. 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.