En mann mistenkte at hans kone var utro - så la han en plan

12/09/2020 16:36

Emma

Viralt
En mistenkelig mann la ut en utspekulert plan for å avsløre den utroe konen hans.

En historie om en manns avsløring av sin utro kone sprer seg raskt på internett. 

Dette handler om en mann som mistenkte sin kone for å være utro. Hun lo og smilte da hun sendte tekstmeldinger, men hver gang sa hun at det var moren hun skrev med. Hun jobbet sent hele tiden, men da han ringte kontoret hennes, ble han fortalt at hun hadde dratt for flere timer siden.

Da hun skulle hente melk en kveld klokken 23.00, men ikke var hjemme før klokken to, var han trygg i saken. Han ansatte en privatetterforsker, og noen måneder senere var han klar til å konfrontere henne.

 

Kona hadde bursdag, og da hun fortalte ham at han bare kunne reise ut av byen med vennene sine fordi hun skulle jobbe den dagen uansett, var det et annet av de mange tegnene på at noe var galt.

Og da han fant en flaske champagne og to glass gjemt i garderoben hennes, bestemte han seg for at det var den dagen hun skulle holdes ansvarlig.

Han dro hjem til sin venn under dekke av å dra på en liten ferie. Da han kom, ringte han foreldrene, søsteren og en rekke av vennene hennes. Han fortalte dem at han ønsket å overraske henne på bursdagen hennes ved å snike seg inn på soverommet hennes med kake, lys og konfetti.

Mannen møtte familien klokken 08.30 foran leiligheten. Moren holdt kaken og mannen minnet alle om å være helt stille. Han satte nøkkelen i låsen og de snek seg mot soverommet, moren med kaken og et stort smil og resten bevæpnet med konfetti og gleden av forventning.

Da de åpnet døren og ropte "overraskelse", var det familie og venner som ble overrasket.

Kona sto naken med sin elsker og stirret i vantro. Moren mistet kaken, vennen skrek og faren begynte å rope.

Mannen, derimot, lot som han var i sjokk over funnet. Mens vennene hennes prøvde å komme seg ut av soverommet, sto (ex)kone og gråt og skrek om hvordan han kunne gjøre dette mot henne mens hennes elsker prøvde å kle på seg og finne en vei ut.

Mannen selv beskriver opplevelsen som den beste bursdagen han noensinne har vært med til.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.