Er du en villbass eller potetsekk i senga? Slik har du sex ifølge stjernetegnet ditt

20/10/2017 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Hvilken type er du i senga?
Hvilken type er du i senga?
Sex i offentligheten, underkastelse, drity talk eller en kjapp runde på kjøkkenbordet: Stjernetegnet ditt avslører hvor kinky du er i senga.

Alle er forskjellige i senga - og godt er det. Ellers kunne det fort blitt kjedelig.

Hvis du har hatt atskillige partnere opp gjennom karrieren din som seksuelt vesen, så vet du at noen liker best å ligge flatt på ryggen og bare motta, mens andre ivirig kaster seg rundt og tar initiativ til forskjellige stillinger. 

Men tror man på astrologi, så er det ikke helt tilfeldig hvem som gjør hva i senga.

Ifølge Daily Mail avslører stjernerne hvor fantasifull du er i senga.​

Væren (21. mars - 19. april)
Du er en våghals fra naturens side, dristig og full av energi. Du tenner på impulsivitet og liker godt å ta styringen i senga. Ditt impulsive vesen betyr at du gjerne tar en 'quickie' på et uvanlig sted. Det må gjerne være ekstra kinky, og du tenner på tanken om å kanskje bli oppdaget av fremmede mens du har sex.

Væren er en real villbass i senga. Foto: Shutterstock

Tyren (20. april - 20. mai)
Tyren er sensuell og nyter varme bad, silkelaken og en omgang luksuriøs massasjee. Du har en velutviklet fornemmelse av alle sansene dine, og blir derfor oppstemt av lyder, lukter og berøringer. Nakken og halsen din er de mest erogene sonene, og du elsker den gode gamle misjonæren med mye øyenkontakt. 

Tvillingen (2. mai - 20. juni)
Du er stor fan av forførende snakk - også gjerne under selve akten. Du er full av energi og skifter gjerne stilling flere ganger i løpet av et samleie. Du elsker å utforske nye ting, og er ett av de stjernetegnene som er mest klar for en trekant.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Krepsen har et stort behov for å føle seg sikker og trygg i et parforhold. Derfor er ikke tilfeldig sex noe for deg. Du liker best intimitet, fysisk nærhet og å kose med partneren din. Når du er kommet ut av skallet ditt, så er du et utrolig sensuelt menneske.

Krepsen elsker nærhet og kos. Foto: Shutterstock

Løven (22. juli - 22. august)
Dyrenes konge nyter naturligvis (også) å ha kontrollen i senga. Løven tenner på å føle seg begjæret og betydningsfull. Du tenner på en sittende stilling i en stol, hvor du har mulighet for å være teatralsk.

Jomfruen (22. august - 22. september)
Jomfruen anses kanskje sm et uskyldig menneske, men man skal ikke la seg lure. Selv om du kanskje virker blyg, er du som en tenåring som tenker på sex døgnet rundt. Du blir oppstemt av humoristisk tøysing og inspirerende samtaler med kjæresten din.

Vekten (22. september - 23. oktober)
Du lovpriser kjæresten din med både kropp og sinn, slik at han eller hun alltid føler seg verdsatt i senga. Du foretrekker å holde intimiteten innenfor soverommets fire vegger. Du er en veldig givende kjæreste, men forventer også å få noe tilbake igjen.

Vekten vil ha mer! Foto: Shutterstock

Skorpionen (23. oktober - 22. november)
Skorpionen er et veldig seksuelt stjernetegn og er kjent for sin umettelige appetitt og sofistikerte forførelse. Du er ikke redd for å eksperimentere med de litt mer kinky sidene av sexlivet som bondage, dominans og underkastelse. 

Skytten (22. november - 21. desember)
Du har smaken for eventyr og liker å prøve ut nye ting i senga. Du er et optimistisk menneske som ikke tar ting så tungt. Du blir superkåt av å ha sex i offentligheten.

Skytten tenner på å (kanskje) bli oppdaget. Foto: Shutterstock

Steinbukken (21. desember - 20. januar)
Steinbukken kan ved første inntrykk virke distansert når det kommer til følelser. Men i virkeligheten liker han eller hun bare godt å ta ting i et rolig tempo. Når steinbukken først er i gang, kan du glede deg til en vill opplevelse.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)
Vannmannen kan også virke litt distansert når det handler om mer romantiske følelser. Det kommer sannsynligvis av at du har en tendens til å gå med hodet litt oppe i skyene. Du har en grunnleggende interesse for finurlige nye leker i senga.

Fisken (18. februar - 20. mars)
Du klarer virkelig ikke å foholdet deg til fenomenet uforpliktende sex, fordi du anser sex som en spirituell handling mellom to sjeler. En god fotmassasje kan få deg opp i det erotiske feltet, mens tantrasex appellerer til ditt følsomme vesen.