Er du skyldig? Flyvertinne avslører de verste vanene passasjerer har

25/04/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Har du gjort en eller flere av disse tingene?

En flyvertinne fra American Airlines har fremhevet seks vaner som alle passasjerer vil ta i bruk. Dette er positive handlinger som kan bidra til å gjøre flyreiser morsommere for alle involverte parter.

"Jeg føler at jeg snakker mye om de negative opplevelsene jeg har med passasjerer. Men noen av dere er veldig kule," sa Destanie Armstrong i en populær TikTok-video, ifølge New York Post.

Armstrong setter pris på når passasjerer hilser på henne når de går ombord. Hun setter også pris på når de tar hensyn til plassen i skapene, raskt legger inn drikkebestillingen og når de ber om tillatelse til å være i flyvertinnenes område hvor det lages mat og drikke.

Hils flyvertinnen

"Vi sier alltid 'god morgen og velkommen'," forklarte Armstrong. "Mange mennesker bare ignorerer oss. Jeg elsker når en passasjer spør hvordan vi har det eller spør om dagen vår."

Akseptable spørsmål inkluderer: 'Er du på tur?' eller 'Trenger du et mellomlanding?'.

"Det føles som om jeg virkelig får kontakt med folk på den måten. Jeg trodde jeg ville være mer knyttet til folk i denne jobben," sa hun.

Gjør plass på hyllen

Ved å plassere kofferten eller bagen i hyllen på en måte som gir plass til andre passasjerers bagasje, anser Armstrong som en "liten, men hensynsfull handling".

- Det er veldig synd for de som kommer sist. De må sjekke inn koffertene sine fordi hylleplassen ikke blir brukt skikkelig. Så jeg elsker når folk tar hensyn og hjelper oss litt, sa hun.

Legg inn drikkebestillingen din i tide

Når flyvertinnene kommer for å ta imot drikkebestillinger, sørg for å ta ut AirPods og være forberedt.

"Folkene som bare... jeg kommer bort til dem og de sier: 'Jeg vil gjerne ha en øl, vær så snill.' De gjør livene våre så enkle," sa Armstrong.

"Å vite hva du vil er hyggelig: "Jeg vil ha en kaffe med tre kremer og tre sukkerarter". Når vi skal lage drinker veldig raskt, serverer vi 200 personer og det vil være minst fem personer som sier "Hva har du? ', og så må du forklare alt."

Be om å være i flyvertinneområdet

Husk å respektere flyvertinnenes arbeidsområder.

"Du ville bli sjokkert over hvor mange mennesker som bare går inn og ikke anerkjenner oss. De står der uten å si noe til oss, eller begynner å strekke seg ut ved nødutgangene våre. Jeg må si, 'frue, vær så snill å slutte å gjøre det Pilates ved nødutgangene våre, og så blir de sinte," sa Armstrong.

"Men det vil være tider når folk sier: 'Jeg har vondt i beina. Har du noe imot at jeg strekker meg ut her i noen minutter?'. Eller hvis noen venter på badet og de sier: 'Har du noe imot, hvis jeg' står jeg her?' Jeg sier alltid: 'Selvfølgelig ikke'.

Oppfør deg

God oppførsel, spesielt vist av barn, teller mye i Armstrongs bok.

"Spesielt barn i de slemme alderen. Hvis en 10-åring er supersøt, er jeg alltid som "Godt gjort, foreldre," sa Armstrong.

«Det er så mange slemme barn i disse dager som sier: «Jeg vil ha en Sprite». Foreldrene sier: 'Ja, han skal ha en Sprite og vi får en Coca-Cola.' Og jeg sier: "Takk." Når barn er veloppdragne, tenker jeg virkelig at jeg vil ha barn.

Gifte menn bør ikke flørte

Å bære en giftering vil ikke vinne deg Armstrongs hengivenhet.

"Endelig elsker jeg det når en gift mann ikke er for flørtende med oss. Jeg har ikke blitt flørtet med mange ganger mens jeg har jobbet, men de gangene gutta har prøvd å snakke med meg, har de alltid gjort det. hadde en ring på fingeren, noe som virkelig gjør meg så opprørt," sa Armstrong.

"De gir meg komplimenter eller spør om jeg skal ha en pause på samme sted de skal. De spør meg hva jeg skal gjøre på pausen min, noe som ikke er dårlig, men det er stemningen, " erklærte hun.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.