Familiefar går ut i hagen og stusser over merkelig funn: Nå er han livredd for sin hunds liv

04/10/2016 07:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Jennifer Gouge
Foto: Jennifer Gouge
En hundeeier gjorde et skrekkelig funn i hagen sin. Nå frykter han for hundens liv.

Engelske Gary Pavey er både lettet og redd.

Lettet fordi hans elskede hund Milly fortsatt er i live, og redd fordi han frykter at noen vil slå den tre år gamle Staffordshire terrieren ihjel. Det skriver Dailymail.co.uk.

Frykten kom etter Gary en dag gjorde et urovekkende funn i bakhagen sin i Brisbane. 

På plenen lå det nemlig en terte, men da Gary Pavey undersøkte den nærmere, viste det seg at terten inneholdt store mengder rottegift.

Foto: Jennifer Gouge

Som alle andre hunder i nabolaget bjeffer Milly fra tid til annen, og det kan muligvis ha skapt sinne hos flere folk i området, men at noen vil gå så langt som å kaste en forgiftet terte over Gary Paveys gjerde, skremmer den ellers så glade hundeeieren.

- Hun er en god hund, hun bjeffer sjeldent og har aldri gått ut av hagen, forteller han, og tilføyer at Milly er høyt elsket av de to barna hans.

Gary Pavey priser seg nå lykkelig over at Milly ikke spiste den forgiftede terten.

Milly er en Staffordshire terrier lik denne. Arkivfoto: Shutterstock

- Det er godt hun får mat ofte. Hun var sikkert ikke sulten. Det var nok rottegift i den til at hun kanskje har luktet at det var noe galt med den, forteller Gary Pavey og tilføyer.

- Hadde hun spist den i går, hadde hun vært død i dag.

Gary Pavey tenker at gjerningsmennene muligens kan ha tatt feil av Milly og en annen hund, og derfor feilaktig kastet den forgiftede terten inn i feil hage.

Allikevel er han nå redd for at episoden vil gjenta seg.