Familiens katt ville være nær den nyfødte babyen hele tiden - moren forstår hvorfor og drar straks på sykehuset

09/11/2016 20:00

Anniken Hauge

Viralt
Katten viste en usedvanlig interesse for den lille gutten allerede første gang den fikk lov til å møte ham.

Ofte hender det at hunder blir utropt til å være menneskets beste venn. 

Gang på gang må de ellers så elegante kattene nøyees med en plass i skyggen, da de søte og logrende vennene på fire ben har det med å vinne oppmerksomheten.

Den til tider arrogante og eksentriske personligheten til katter, har gitt et tilregnelig aspekt i vår oppfattelse av disse dyrene. Likevel, du finner ikke ett vondt ord om katter i denne artikkelen. 

 

Gutten Isaac er nemlig veldig glad i katten Siggy - og kjærligheten ser ut til å gå begge veier. 

Barnet er født med en alvorlig hjertesygdom, og han var bare 12 uker gammel da han måtte under kniven for å gjennomgå sin første operasjon.

Privat

Siden den gang har Siggy vært en trofast venn for den syke gutten, da han alltid har hatt den myke pelsklumpen ved sin side.

- Jeg tror at Siggy var klar over at der var noe i veien med Isaac. Han ville alltid sove ved siden av Isaac. Det er som om han beskytter ham, forklarer Kirsty Jai Skelton til Love Meow.

Hun er mor til den amerikanske gutten, som nå har en slags beskytende storebror i den og røde og lett overvektige katten. 

Privat

Det var kjærlighet ved første blikk da katten fikk lov til å møte den nyfødte babyen.

- Siggy gikk rett bort og snuste på Isaac. Han gned hodet mot ham, og la seg for å sove ved siden av ham, forteller moren til den hjertesyke gutten.

I våres måtte Isaac legges inn på sykehus får å gjennomgå enda en omfattende operasjon, men etter en måned var tiden kommet hvor gutten kunne bli skrevet ut og dermed komme hjem til den trofaste katten sin. 

Privat

Gutten hadde knapt kommet inn døra før Siggy lå ved siden av ham, og foreldrene er ikke i tvil om at den firbente barnevakten har vært en stor støttespiller for gutten i de tøffe periodene med sykdom.