Fant kjæresten i seng med en annen etter en lang dag på jobb: Nå får hun ros for reaksjonen

04/03/2024 18:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Hennes måte å håndtere det på gir henne anerkjennelse.

Etter en lang dag på jobb er det mange som liker å kaste seg på sofaen og slå på en god TV-serie på fjernsynet.

For Taylor Dunham var det imidlertid ikke engang energi til en runde med Netflix. Etter å ha vært på jobb i 16 timer ønsket hun ikke noe annet enn å legge seg.

Men da hun åpnet døren til soverommet sitt, ble hun møtt av et syn hun knapt forventet å bli møtt av. Kjæresten hennes var i seng med en annen kvinne.

I stedet for å slå ut mot sin daværende kjæreste, valgte Taylor rett og slett å legge seg i sengen for å sove. Hun var rett og slett for sliten til å krangle. Det skriver  Daily Star .

Hun har delt historien i en video på TikTok, noe som har gjort at hun nå har blitt viral. Det er selvsagt hennes litt uvanlige reaksjon på å ha funnet sin utro kjæreste i seng med en annen som har skylden for dette.

"Jeg tenkte på den gangen jeg kom hjem etter 16 timer på jobb og kjæresten min var i sengen min med en annen jente, og jeg sov med dem og ba dem om å fullføre det et annet sted, fordi jeg var for sliten til å krangle," sier Taylor i videoen.

Det er selvsagt mange som har gitt uttrykk for at de gjerne vil vite mer om konsekvensene for kjæresten. Hun svarte på det i kommentarfeltet under videoen.

Foto: Tiktok

"Jeg ba ham pakke sekken. De gled unna. Nå har de et barn sammen. Jeg var over det. Og jeg sov som en baby den natten," skriver hun i kommentarfeltet.

Mange har skrevet i kommentarfeltet at de ble overrasket og overrasket over reaksjonen hennes, som mange kaller et "krafttrekk".

"Det er ikke galskap! Det er et makttrekk," skriver en person, mens en annen skriver: "Jeg kunne ikke vært så rolig. Jeg ville sitte i fengsel."

«Jeg vedder på at han trodde et brøkdel av et sekund du var der, og han var sinnsykt spent,» skriver en tredje, med en fjerde enig.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.