Far filmer hjerteskjærende beskjed til sin 8-årige sønn: ‘Mamma er død’

12/10/2016 20:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En video av et av de tøffeste øyeblikkene i en åtte år gammel gutts liv, blir nå voldsomt debattert på sosiale medier. Faren til gutten, Brenden Bickerstaff-Clark, har valgt å filme den tragiske beskjeden han gir til sønnen sin Cameron: - Der er noe jeg må fortelle deg… Mamma døde i går kveld.  Beskjeden når inn til gutten noen sekunder senere, hvor han svarer: - Hva? Hva mener du? Mammaen min? Hvordan?, når gutten å spørre før han bryter sammen i gråt . Moren døde av narkotiske stoffer; en overdose heroin, forteller den amerikanske faren utdypende, og det er derfor han har valgt å legge ut videoen på nettet. Etter å ha gitt gutten en klem, sier Brenden Bickerstaff-Clark til personen med kameraet at “det holder nå”. Offentliggjørelsen og opptaket er gjort av en grunn, forklarer han på siden hvor videoen er lagt opp: - Dette er til alle rusmisbrukere med barn. I dag måtte jeg fortelle min åtteårige sønn at moren hans døde av en overdose i går kveld. Dette er en realisering og en virkelighet som omhandler sykdom. Ikke la denne sykdommen være skyld i at andre må fortelle barnet ditt at du er død på grunn av stoff, skriver han og forklarer ytterligere at han selv har været edru i litt over tre måneder. - Det var en av de tøffeste tingene jeg noensinne har gjort. Sønnen min har ingen mamma nå på grunn av heroin, skriver han videre og bønnfaller andre misbrukere om å søke hjelp.   Han oppfordrer andre til å dele historien og videoen av gutten sin, men oppfordringen deler internettet i to, hvor noen velger å oppfylle ønsket hans, mens andre mener at det er for mye å filme og legge det skjøre øyeblikket på nettet.   Hva mener du om filmen?      

En video av et av de tøffeste øyeblikkene i en åtte år gammel gutts liv, blir nå voldsomt debattert på sosiale medier.

Faren til gutten, Brenden Bickerstaff-Clark, har valgt å filme den tragiske beskjeden han gir til sønnen sin Cameron:

- Der er noe jeg må fortelle deg… Mamma døde i går kveld. 

Beskjeden når inn til gutten noen sekunder senere, hvor han svarer:

- Hva? Hva mener du? Mammaen min? Hvordan?, når gutten å spørre før han bryter sammen i gråt .

Moren døde av narkotiske stoffer; en overdose heroin, forteller den amerikanske faren utdypende, og det er derfor han har valgt å legge ut videoen på nettet.

Etter å ha gitt gutten en klem, sier Brenden Bickerstaff-Clark til personen med kameraet at “det holder nå”.

Offentliggjørelsen og opptaket er gjort av en grunn, forklarer han på siden hvor videoen er lagt opp:

- Dette er til alle rusmisbrukere med barn. I dag måtte jeg fortelle min åtteårige sønn at moren hans døde av en overdose i går kveld. Dette er en realisering og en virkelighet som omhandler sykdom. Ikke la denne sykdommen være skyld i at andre må fortelle barnet ditt at du er død på grunn av stoff, skriver han og forklarer ytterligere at han selv har været edru i litt over tre måneder.

- Det var en av de tøffeste tingene jeg noensinne har gjort. Sønnen min har ingen mamma nå på grunn av heroin, skriver han videre og bønnfaller andre misbrukere om å søke hjelp.  

Han oppfordrer andre til å dele historien og videoen av gutten sin, men oppfordringen deler internettet i to, hvor noen velger å oppfylle ønsket hans, mens andre mener at det er for mye å filme og legge det skjøre øyeblikket på nettet.

 

Hva mener du om filmen?

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.