Far hadde nettopp sett sin nyfødte datter: Da krevde han skilsmisse

03/07/2023 20:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det burde vært et lykkelig øyeblikk, men det endte med å bli alt annet enn.

Det er et magisk øyeblikk når foreldre møter sin nyfødte baby for første gang.

Det burde også vært tilfellet for 'Megan' og 'Jim', men realiteten ble ikke slik, skriver Kidspot.com ifølge Dagens.dk.

Moren, som kaller seg Megan på Reddit, valgte å dele episoden for å få andres syn på den tragiske situasjonen.

Da Jim så sin nyfødte datter, kunne han ikke tro at han var faren. Den lille jenta var mørk i huden, og derfor kunne han ikke være faren, var hans klare overbevisning.

Han begynte å rope på Megan og anklage henne for å ha jukset. Han krevde skilsmisse.

«Han forlot sykehuset umiddelbart. Han fortalte alle på begge sider av familien hva som hadde skjedd, og han la også ut om det på sosiale medier.

Folk begynte å ringe meg og bli sinte og kalle meg virkelig ekle ting», skriver Megan på Reddit. Men det skulle vise seg å bli enda verre.

Da Megan og den lille jenta var klare til å reise hjem, nektet Jim å kjøre dem. I tillegg hadde han også kastet alle Megans ting ut på gaten, og han hadde skiftet lås på døren.

Megan ble trøstet og hjulpet av sin egen familie, som var de eneste som trodde på henne.

Hun var fast på at hun ikke hadde vært sammen med andre enn Jim. Det gikk måneder før Jim endelig gikk med på å ta en farskapstest.

«Han var 100 prosent faren. Ingen trodde på resultatet og testen ble tatt på nytt. Jim var faren», skriver Megan.

Det var ikke før Jims fetter fikk utført en genetisk test at folk ble overbevist om Megans uskyld. Testen avslørte at familien hadde 30 prosent afrikanske aner - noe som fikk Jims oldemor til å innrømme at hun faktisk hadde hatt en affære med en afroamerikansk mann.

Så snart Jim fant ut forklaringen på datterens mørkere hud, tok han kontakt med Megan og ba om unnskyldning for oppførselen hans. Men det var for sent.

Selv om hun satte pris på unnskyldningen hans, hadde hun gått gjennom seks lange måneder med smerte og lidelse takket være ham.

«Skaden er gjort. Jeg kan ikke ta bort alle de forferdelige tingene han har sagt og gjort. Ikke bare for meg, men også for barnet mitt. Jim kom med noen veldig rasistiske bemerkninger - ting jeg trodde han aldri ville si. Hva vil Jim og familien hans si eller gjøre neste gang de blir sinte? Hvordan vil de behandle datteren vår når hun gjør noe som ikke passer dem?» spurte hun fortvilet på Reddit.

Megan fortalte Jim at hun trengte tid til å tenke over ting. Det godtok han.

Han ba om å få lov til å se datteren, noe Megan ikke kunne si nei til, selv om hun var «fysisk redd for å overlate henne til ham». Jim fortsatte å be om unnskyldning og ba Megan komme tilbake.

"Han spurte meg om jeg fortsatt elsket ham, og jeg innrømmet at han hadde vist meg sine verste sider, og jeg vet ikke om jeg kan leve med det."

«Søsteren min har foreslått at vi prøver parterapi, men jeg vil ikke måtte jobbe for å fikse noe jeg ikke ødela», skriver Megan på Reddit og spør: Jeg har aldri vært utro og jeg har vært 100 prosent uskyldig av det hele. Så er jeg en idiot fordi jeg ikke vil gi Jim en ny sjanse?"

Med over 350 kommentarer på Reddit er det ingen tvil om at brukerne inne i nettmediene mener Megan er innenfor hennes rett til å forlate Jim – hun trenger ikke terapi eller andre gode råd. Det forholdet er dødt.