Far hyllet på nettet: Avslører genialt triks med oppvaskmaskinen som ingen kjente til

31/01/2018 14:00

Anniken Hauge

Viralt
10 år etter å ha flyttet inn i et nytt hus, oppdaget 35-åringen Mike et genialt triks med oppvaskmaskinen som siden er spredt seg over hele nettet.

Den kommer alltid og forsvinner aldri av seg selv med mindre man tar seg sammen og gjør det.

Uansett hvordan man snur og vender på det så må oppvasken med skitne tallerkender og glass med fettmerker tas før neste måltid.

Hjemme hos Mike McLoughlin var det hans plikt å sørge for at serviset alltid sto rent og epnt i skapet. Da han for 10 år siden flyttet inn i et nytt hus med familien, oppdaget han at familiens porselen ikke passet inn i den nye oppvaskmaskinen, skriver Mirror.

 - Jeg flyttet inn i huset i 2008- Og det har alltid irritert meg at den nederste delen av oppvaskmaskinen ikke var høy nok til middagstallerkenene våre. Derfor har jeg altid vasket de for hånd, skriver Mike McLoughlin på Twitter. 

Men forrige uke gikk det et lys opp for 35-åringen.

Han fant nemlig en knapp i oppvaskmaskinen som gjorde det mulig å regulere den øverste skuffen i oppvaskmaskinen hvis man har store tallerkener, og det utgjorde hele forskjellen for den fortvilte faren.

- Denne uken oppdaget jeg at man kan heve den øverste skuffen i oppvaskmaskinen, og alle tallerkenene våre får fint plass i maskinen. 10 fuckings år!, skriver Mike McLoughlin avsluttende på Twitter i en pen blanding av frustrasjon og lettelse over at oppvaskmaskinen kan ta de rette tallerkenene.

Flere brukere på Twitter oppdaget selv det geniale trikset etter Mike la ut bilde på det sosiale mediet. Foto: Twitter

Og Mike McLoughlin kan glede seg over at han ikke var den eneste som ikke ante at man kunne justere oppvaskmaskinen. Innlegget hans på Twitter er bare en drøy uke gammelt, men har fått mer enn 86.000 likes og blit delt av mer enn 15.000 mennesker over hele verden som også har vasket opp store tallerkener for hånd.

Utallige brukere på Twitter har selv undersøkt oppvaskmaskinene deres nærmere, og sett at det faktisk sitter to låser på hver side av skuffene som kan løsnes slik at man kan justere høyden opp og ned.

Siden har mange Twitter-brukere henvendt seg til faren og spurt om gode råd angående oppvaskmaskinen og hva slags salt eller programmer man burde bruke. Da svarer Mike McLoughlin riktignok fornuftig tilbake:

- Jeg tror at dette eksempelet nettopp viser at jeg virkelig IKKE er en ekspert når det kommer til oppvaskmaskiner, skriver Mike McLoughlin på Twitter. 

Gordon Ramsay med sjokkerende nyheter om sin nye livsstil: Fryktet for sitt eget liv