Far og 2-årig datter var på vei hjem da to menn kom bort til bilen - da han svarte nei på spørsmålet deres, gikk det helt galt

14/09/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Kristin Grandzol/Facebook
Foto: Kristin Grandzol/Facebook
En familiefar prøvde bare å beskytte datteren sin, da to fremmede menn plutselig ga han en skremmende beskjed.

Tirsdag kveld var amerikanske Gerard Grandzol på vei hjem med sin toårige datter i bilen, da en forferdelig hendelse inntraff.

For da den 38-årige mann kom hjem til huset i Spring Garden i Philadelphia, dukkede det plutselig opp to menn da Gerard Grandzol var på vei ut av bilen sin. Det skriver CBS Philly.

De to fremmede, 21-årige Maurice Roberts og hans 16-årige lillebror Marvin Roberts, trakk straks en pistol og gjorde det klart at de ville ha Gerard Grandzols lommebok og bilen hans.

Gerard Grandzol ga straks fra seg lommeboken, men fortalte at de ikke kunne få bilen. Han ville beskytte den to år gamle datteren sin som satt i baksetet i bilen.

Så hørtes det to skudd, og Gerard Grandzol falt død i bakken. Skutt to ganger i hodet.

De to brødrene er i ettertid blitt anholdt for den kaldblodige forbrytelsen, og politiet melden at det var den bare 16-årige Marvin Roberts som trykket på avtrekkeren og skødt den beskyttende familiefaren.

De to brødrene var tilsynelatende på vei mot indre del av Philadelphia for å begå et innbrudd, men manglet et transportmiddel for å komme seg dit. 

Det fikl dem til å gå etter Gerard Grandzols bil, men da han nektet å utlevere den, utviklet ranet seg til overlagt drap. 

- De ville ha bilen, men han ville ikke gi den til dem, og så skøt de ham for det, forteller John Ryan fra Philadelphia Police.

Det opplyses også fra politiet, at den ellers mindreårige Marvin Roberts vil bli stilt for retten og dømt som en voksen.

Samtidig sørger både familien og naboer over tapet av 38-årige Gerard Grandzol, som utover sin toårige datter også var far til en jente på seks år.

- Vi kommer til å savne ham så forferdelig mye, forteller en nabo som beskriver Gerard Grandzol som alltid smilende.

Samtidig har også den sønderknuste kona til Gerard Grandzol uttalt seg om den ufattelige tragedien.

- Det er virkelig ikke rettferdig at dette er måten han skulle dø på, sier Kristin Grandzol, som forteller at alle i nabolaget var glad i mannen hennes.

Den anholdte Marvin Roberts. Foto: Philadelphia Police

- Han var den beste pappaen man kunne forestille seg. Han var godt like av alle i området. Alle elsket ham, og han var bare den beste. De to pistolskuddene ødela livet mitt, og nå har ikke døtrene mine noe pappa lengre, sier Kristin Grandzol.