Far skriver strålende notat for å få barna sine til å rydde opp etter seg på kjøkkenet

privatfoto

Det er lettere å få en kamel gjennom et nøkkelhull enn å få tenåringer til å rydde opp. Denne farens løsning er ganske morsom.

En far mottar virtuell applaus etter å ha delt et notat til tenåringene sine på nettstedet Reddit.

Les også

Brannvesenet fikk nok: Sånn hånterte de filmene billister

Med et - litt omskrevet - sitat fra actionfilmen "Taken", gjør han det klart at manglende opprydding av kjøkkenet har konsekvenser.

"Jeg vet ikke hvem du er. Jeg vet ikke hva du vil. Hvis du håper hushjelpen vil rydde opp etter deg, kan jeg fortelle deg at jeg ikke kommer til å gjøre det. Men det jeg har er en spesielt sett ferdigheter. Evner jeg har tilegnet meg over et langt liv. Evner som gjør meg til ekspert på WIFI-systemer og bruk av mobiltelefondata. Hvis du rydder opp på kjøkkenet, skjer det ingenting. Jeg vil ikke lete etter deg, jeg vil ikke jage deg. Men hvis du ikke gjør det, skal jeg lete etter deg. Jeg skal finne deg. Og jeg kommer til å avskjære deg fra internett», står det i meldingen.

Det ser ut til at faren - som går under brukernavnet labuzan - jobber med prinsippet om at den beste trusselen mot en tenåring er mangel på tilgang til Snapchat og Instagram.

Les også

Skal vi danse Benjamin med glad nyhet