Far solgte sin elskede bil for å betale for datterens utdanning: 21 år senere skjer det uventede

17/03/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Faren valgte å ofre sin elskede bil for datterens skyld.

Det er ingen tvil om at vi vil strekke oss langt for de vi er glad i, og Stephanies far er et prakteksempel på det.

Han bestemte seg for å selge drømmebilen for å betale for datterens utdanning; men hva som skjedde 21 år senere, var det ingen som kunne gjette.

Da Stephanie Noels far var 16 år gammel, kjøpte faren seg en Ford Sedan fra 1936, som han kjærlig restaurerte og vedlikeholdte gjennom årene.

Dette er skrevet av Dagens.dk.

Bilen ble et sentralt element i livet hans inntil han – med tungt hjerte – måtte selge den for å finansiere Stephanies utdannelse. 

Faren hennes hadde alltid håpet å en dag bli gjenforent med bilen, og 21 år senere bestemte Stephanie seg for å oppfylle farens ønske.

Etter å ha fullført sin grad og sikret seg en jobb, tok Stephanie på seg oppdraget med å finne og kjøpe tilbake den elskede Ford Sedan for å gi tilbake til faren som takk for å ha finansiert utdannelsen hennes.

Etter en lang og iherdig leting – og ved hjelp av en vellykket samling på GoFundMe – klarte Stephanie å kjøpe tilbake bilen.

Det rørende gjensynet mellom faren og veteranbilen hans ble dokumentert i en video der faren, overveldet av følelser, ikke klarte å holde tårene tilbake da han så sin gamle bil parkert utenfor hjemmet hans etter 21 år. 

Se den rørende videoen her:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.