Farmor besøker sin voksne sønn: Da barnebarnet hennes åpner døren blir hun straks mistenksom

08/05/2017 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Det ventet litt av overraskelse for amerikanske Carolynn Pease, da hun tidligere i år besøkte sin voksne sønn.

Ventetiden kan føles uendelig lang når man går og gleder seg til å bli bestemor. Men for amerikanske Carolynn Pease ble forventningens glede veldig kortvarig.

Da sønnen Tannin Pease skulle bli far, bestemte han seg nemlig for å gi moren en overraskelse hun sent ville glemme. 

Det skriver ABC News.

 

Derfor skjulte han og kona Katie Pease at de skulle bli foreldre for tredje gang. Først to dage før barnet skulle komme til verden, avslørte de endelig deres søte hemmelighet.

Etter to ufrivillige aborter hadde Katie og Tannin Pease nemlig bestemt seg for at de ville vente med å fortelle om graviditeten til de hadde kommet litt lengre på vei: 

- Vi hadde allerede vært gjennom to ufrivillige aborter hvor vi hadde fortalt folk at vi skulle få barn, og måtte deretter fortelle at vi ikke skulle det lengre. Det var hjerteskærende, og det ville vi ikke oppleve igjen, så det hjalp å vente så lenge, sier Katie Pease til ABC News.

 

Tannin Peases familie bor i en annen stat, så det var ikke så vanskelig å skjule graviditeten for dem. Når de snakket sammen på Skype, sørget de for at man ikke kunne se Katie Peases mage. 

Katie Pease skulle sette i gang fødselen den 19. februar, hvilket tilfeldigvis er Caroylynn Peases bursdag. Så da hun kom for å besøke sønnen sin den 18. februar, avslørte han endelig den store nyheten. 

Den lille gutten Saul Pease endte med å komme til verden den 20. februar - den lille gutten var Carolynn Peases barnebarn nummer 11.

Tannin Pease filmet morens reaksjon og delte den på Facebook. Se den søte videoen rett nedenfor.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.