Farmor besøker sin voksne sønn: Da barnebarnet hennes åpner døren blir hun straks mistenksom

Det ventet litt av overraskelse for amerikanske Carolynn Pease, da hun tidligere i år besøkte sin voksne sønn.

Ventetiden kan føles uendelig lang når man går og gleder seg til å bli bestemor. Men for amerikanske Carolynn Pease ble forventningens glede veldig kortvarig.

Da sønnen Tannin Pease skulle bli far, bestemte han seg nemlig for å gi moren en overraskelse hun sent ville glemme. 

Det skriver ABC News.

Les også

Anna får et fint kjede av kjæresten sin - først et år senere oppdager hun hva som gjemmer seg inni det

 

Derfor skjulte han og kona Katie Pease at de skulle bli foreldre for tredje gang. Først to dage før barnet skulle komme til verden, avslørte de endelig deres søte hemmelighet.

Etter to ufrivillige aborter hadde Katie og Tannin Pease nemlig bestemt seg for at de ville vente med å fortelle om graviditeten til de hadde kommet litt lengre på vei: 

- Vi hadde allerede vært gjennom to ufrivillige aborter hvor vi hadde fortalt folk at vi skulle få barn, og måtte deretter fortelle at vi ikke skulle det lengre. Det var hjerteskærende, og det ville vi ikke oppleve igjen, så det hjalp å vente så lenge, sier Katie Pease til ABC News.

Les også

1-åring innelåst i morens bil - elsker hvert sekund av opplevelsen

 

Tannin Peases familie bor i en annen stat, så det var ikke så vanskelig å skjule graviditeten for dem. Når de snakket sammen på Skype, sørget de for at man ikke kunne se Katie Peases mage. 

Katie Pease skulle sette i gang fødselen den 19. februar, hvilket tilfeldigvis er Caroylynn Peases bursdag. Så da hun kom for å besøke sønnen sin den 18. februar, avslørte han endelig den store nyheten. 

Den lille gutten Saul Pease endte med å komme til verden den 20. februar - den lille gutten var Carolynn Peases barnebarn nummer 11.

Tannin Pease filmet morens reaksjon og delte den på Facebook. Se den søte videoen rett nedenfor.