Felicia på 22 år satt i bussen da folk begynte å le av henne – så forsto hun hva hun hadde gjort feil

01/06/2017 16:30

KC

Viralt
Foto: Felicia Lögdberg
Foto: Felicia Lögdberg
22-årige Felicia Lögdberg kunne ikke forstå hvorfor folk lo av henne i bussen. Men da hun kikket ned på den ene armen sin, oppdaget hun hva hun hadde gjort feil.

Det er fort gjort å bli distret når man er stresset. Det er ikke uvanlig å glemme nøklene sine på jobben eller legge lommeboka i kjøleskapet når man kommer hjem. 

Dette kan skje for den beste, men det som skjedde for 22-årige Felicia Lögdberg fra Göteborg i Sverige etter en tur i supermarkedet var ekstra underholdende, skriver svenske Expressen

Hun satt i bussen på vei hjem da folk omkring henne plutselig begynte å fnise.

- Jeg satt med hjerte i halsen fordi jeg skulle ut og handle inn, noe som jeg ikke liker siden jeg lider av angst og sosial fobi, sier Felicia Lögdberg til avisen.

For å kunne klare sine daglige gjøremål tar 22-åringen alltid med den lille chihuahua sin, Nicky, i vesken og inn i butikken. Inne i butikken skynder hun seg å ta en kurv, samt de varene hun skal bruke og går til kassen for å betale. 

- Da jeg tastet koden min kunne jeg se at bussen min kom kjørende utenfor, så jeg fortet meg å legge varene i en plastikkpose og hoppe inn i bussen som var nesten tom, sier Felicia Lögdberg til Expressen.

Men inne i bussen snudde plutselig et eldre par seg mot den unge kvinnen og begynte å snakke til henne. 

- De spør meg i en såøkefull tone om jeg har fått meg ny veske, og jeg tror straks at de sikter til hunden min, Nicky, som jo sitter i vesken, sier Felicia Lögdberg.

Foto: Felicia Lögdberg

Foto: Felicia Lögdberg

Men så snur hun seg og kikker ned til venstre, hvor hun oppdager den tomme handlekurven på armen. Ting hadde kanskje gått litt for fort da hun skulle forlate butikken for å rekke bussen. 

- Så begynder jeg å gapskratte, og både det eldre paret og en dame som satt i bussen lo med, sier hun til Expressen

Foto: Felicia Lögdberg

Hun avslører at kurven fortsatt står hjemme hos henne, da hun har funnet et nytt sted å handle. Men søsteren hennes har lovet å komme innom og hjelpe henne med å levere tilbake kurven. 

Ung kvinne raser mot H&M etter episode i prøverom: 'Det er totalt latterlig'