Fikk SMS fra Jehovas vitner – svaret får flere tusener til å le

04/07/2023 18:26

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lena fik en sms fra Jehovas vitner, svaret hun sender tilbake har fått flere tusener til å le.

Jehovas vitner har alltid hvert kjent for å komme på døren og fortelle om hvor bra det ville være å bli medlem. Men når har de også oppdaget digital kommunikasjon, og er derfor nå begynt å bruke kreftene fra både sms, socialemedier og internett for å verve nye medlemmer. 

Lena Johansson mottok en slik rekrutteringsmelding på SMS. Lena hadde ingen planer om å melde seg inn i organisasjonen, men til expressen forteller hun at hun brukte litt tid på å finne på et bra svar hun kunne sende tilbake.

– Jeg kjente at jeg ble provosert og tenkte på hvordan jeg kunne møte dem med et bra tilsvar, forteller hun.

Videre forteller Lena at hun ble overrasket over å motta SMS fra Jehovas vitner, da de bare har vært på døren tidligere.

Lena tenkte at hun skulle sende et litt syrlig svar tilbake. 

– Jeg tenkte på hvordan jeg kunne svare på en måte uten å fremstå som sint. Hvordan kan jeg si på en fin måte at jeg ikke er interessert?

Lena traff tydeligvis spikeren på hodet. Etter at hun sendte denne meldingen til Jehovas vitner var det slutt på meldingene fra de.

Hva syntes du om Lenas svar?

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.