Flypassasjerer raser over kvinne: Helt sjokkerte da de så hva hun gjorde på flyet

21/02/2018 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvinnelig flypassasjer tok seg litt for godt til rette da hun plutselig strakk armene i været og brukte aircondition til noe svært uvanlig.

Det er ikke alltid like lett å skulle forholde seg til andre passasjerer når man skal ut og fly. Om man vil eller ei må man ofte takle snorking, barneskrik, sparking i setet, frekke kommentar og mange andre former for ubehag.

Noen ganger kan man rett og slett lure på hvorfor man orker å fly i det hele tatt. Men det er ikke alle som føler seg fanget på samme måte når de flyr.

Noen mennesker tar det veldig mye lettere – og føler seg rett og slett helt som hjemme i flysetet.

Det gjorde i hvert fall en kvinne hvis atferd på et fly fikk andre passasjerer til virkelig å sperre opp øynene, skriver The Sun. 

En mor valgte rett og slett å utnytte flyturen fra Antalya i Tyrkia til den russiske hovedstaden Moskva ved å tørke et par hvite underbukser under flyets aircondition. Opptrinnet ble filmet, og den svært bisarre videoen har nå spredt seg rundt på nettet. 

Den anonyme moren satt ifølge øyenvitner med armene strakt i mer enn 20 minutter for å tørke trusen som antakeligvis var våt. 

Kvinnen følte tydeligvis at det var helt innafor å tørke en truse ombord på flyet. Foto: Youtube

- Alle så på henne med forundring og nysgjerrighet, men det var ingen som sa noe, forteller en anonym medpassasjer som var ombord på samme flyet. 

Det kan godt være at kvinnens medpassasjerer ikke sa noe, men videoen har nå skapt stort sinne blant folk på nettet. 

- Kanskje flyets avgang var så ekstrem at hun hadde et uhell, skriver Netizen Dmitriy Biryukov i en kommentar til videoen, mens en annen person mener at det ikke er kvinnens egne truser. 

- Den er for liten til en voksen. Det ser ut som den tilhører et barn, skriver en kvinne ved navn Alexandra i en kommentar til videoen.

Se selv hele den bisarre hendelsen i videoen her: