Flyvertinnen banker på bagasjehyllen: da får passasjerene sitt livs overraskelse

25/03/2024 21:28

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Plutselig ble flyturen helt annerledes enn noen forventet.

De fleste kan være enige om at noen flyreiser er mer minneverdige enn andre - enten av gode eller dårlige grunner.

Mange har opplevd at en flytur har vært preget av kraftig turbulens, og derfor ikke har blitt glemt. Det kan imidlertid også være av positive grunner at du ikke har glemt et fly. For eksempel kan piloten ha gjort en underholdende vits eller en god landing.

Hadde du vært på dette flyet, ville du heller ikke ha glemt det. Tvert imot ville det vært et minne for livet.

Da alle passasjerene hadde satt seg, gikk en flyvertinne mellom dem. Hun fikk det til å se ut som hun var ferdig med det siste før avreise, men plutselig begynte hun å banke på bagasjehyllen.

Flere banker så starter festen

Umiddelbart etterpå begynte også de andre flyvertinnene på flyet å følge den melodiøse bankingen. Kort tid etter ble hele flyet fylt med applaus og sang fra passasjerene.

Plutselig er det tyske bandet VoXXclub opptatt med å spille hele flyet. Det viser seg at de var om bord i flyet da de var på vei til Blumenau, hvor de skulle spille på en oktoberfest.

Hele bandet, men også alle i flybesetningen, samt en stor del av flyets passasjerer, vil snart synge med på 'Rock Mi'. Og det er ikke til å komme unna at stemningen er på topp.

Et stykke ut i sangen finner et bandmedlem en mikrofon koblet til høyttalersystemet i flyet, som han naturligvis bestemmer seg for å bruke til å synge med.

Du kan se hele videoen nedenfor: