Folk blir gale over et huset i en liten landsby i den danske Jylland: Så stor en garasje har du aldri sett før

15/08/2020 17:30

Emma

Viralt
En ny renovert villa fra 1930 har fått tusenvis av danskere til å bli gale. Huset gjemmer på en stor overraskelse i garasjen.

Fra utsiden ser det ut som en vanlig villa.

Et hus som du kan finne tusenvisav, enten i Jylland, Sjælland eller på Fyn.

Men likevel er villaen i Sejstrup noe veldig spesielt, som tusenvis av dansker allerede har oppdaget på Facebook.

«Vi har virkelig kunnet se at huset har fått mye oppmerksomhet, spesielt på Facebook, hvor vi har nådd over 128.000 mennesker og hvor folk skriver at det er synd at huset ikke er i nærmere der de bor.»

Dette er den oppfatning Flemming Dreyer har, som er eiendomsmeglere som har huset til salgs.

Fordi selv om huset er vakkert innredet og renovert, er det en spesiell del av huset som har fanget folks oppmerksomhet:

 

«Ja, det er garasjen som er spesiell. Selgeren laget en så stor garasje, som egentlig skulle bli brukt til forretninger,» forklarer Flemming Dreyer til Dagens.dk.

Bildene av den 162 kvadratmeter store garasjen på Facebook snakker sitt klare språk, og du kan se at det er både heis, transportbånd og, selvfølgelig, god plass til å jobbe med to biler samtidig.

I tillegg er det et privat kontor og et bad i garasjen, så du er garantert riktige forhold i din manne hule. Generelt er eiendommen veldig eksepsjonell, da hele villaen har blitt renovert fra topp til tå, sier Flemming Dreyer, og gir eiendommen mye ros i det danske programet Hammerslag -hvor eiendomsmeglere gætter salgs priser på ny solgte hus.

 

«Vi er svært nær fullt hus og en topp vurdering når det gjelder valg av materialer i villaen og med garasjen og boligen, som begge er i topp kvalitet, er eiendommen noe spesielt. På stedet er vi imidlertid litt mer beskjedne og lander på en treer,» sier Flemming Dreyer, og forklarer at villaen ligger i en liten landsby kalt Sejstrup, som ligger omtrent en 15-minutters kjøretur fra Ribe.

Men den store oppmerksomheten kommer til å sikre at huset selges, ifølge Flemming Dreyer:

«Ja, det har vært mange som ser på huset. Det er et åpent hus i dag, hvor det er tre lag som ser på. I tillegg har det også vært flere visninger, så vi har en god magefølelse på at huset snart blir solgt,» forteller han til dagens.dk.

Villaen i seg selv er 186 kvadratmeter, har syv rom fordelt på to nivåer og koster 2.398.000 kroner.