Folk fikk sjokk da en hest plutselig galopperte på plattformen - men se bare på hva som skjer noen sekunder senere

29/04/2024 10:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Alle får sjokk når hesten plutselig kommer galopperende opp på plattformen, men...

På Warwick Farm stasjon i Sydney, Australia, var pendlere vitne til en overraskende hendelse da en veddeløpshest slo seg løs og dukket opp på plattformen.

Iført en beige regnfrakk midt i en kraftig storm gikk hesten frem og tilbake langs perrongen og prøvde til og med å gå ombord på et tog.

Ifølge Transport for New South Wales sikkerhetskameraer, som senere gikk viralt på YouTube, prøvde hesten å gå ombord på toget da den ankom. Den posisjonerte seg ved døren, klar til å gå inn, men togpersonalet hadde allerede sett den og holdt dørene lukket, og tvang hesten til å fortsette turen opp på perrongen.

Men historien slutter ikke der.

Enda mer komisk ble det da hesten startet en jakt etter en medpassasjer, som heldigvis slapp uskadd unna. Situasjonen fikk en brå slutt da politiet kom, og kort tid etter kom hesteeieren for å hente det herreløse dyret.

Du kan se opptaket av hestens uventede besøk på plattformen nedenfor:

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.