Folk stirret under joggetur: Flau kvinne ser ned og oppdager hvorfor

01/09/2021 11:05

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne følte seg nedstirret under joggeturen. Det var ikke før hun kom hjem at hun innså hvorfor folk stirret på henne.

Det er mange som erkjenner at trening i offentligheten kan virke litt angstprovoserende. Fordi man får følelsen av at alle stirrer på enn.

Madison Hildreth har imidlertid avslørt i en video på TikTok at hun ikke bare hadde en følelse av at folk stirret på henne. Hun var helt sikker på at de gjorde det. Det var ikke før hun kom hjem at hun innså årsaken til det.

Madison Hildreth hadde bestemt seg for å ta en løpetur iført sine nye løpeshorts. Tilsynelatende så mange forbipasserende merkelig på shortsen hennes.

Foto:Tiktok

Hun fant da ut at den lyse fargen på shortsen hennes gjorde svetten mer synlig. Til slutt så det ut som om hun hadde tisset i buksene.

«Så jeg la merke til at folk stirret på meg på løpeturen min i morges», sier hun i videoen på TikTok, der hun også viser frem antrekket sitt.

"Jeg så meg i speilet da jeg kom hjem... Og jeg skjønte hvorfor», fortsetter hun.

Madison, som lykkelig tok alt med et smil, sier i videoen sin på TikTok at hun fremover bare bruker mørke shorts slik at hun kan skjule svetteflekkene sine.

"Dagens lærepenge: Ikke bruk lyse shorts når det er 32 grader ute," tekstet hun sin morsomme video med.

Foto: Tiktok

Etter å ha delt videoen på sosiale medier, har den gått viralt og har siden blit delt omkring 128,000 ganger. Mange har dog skrevet i kommentarfeltet at de svetter på samme måte, og at det ikke er nødvendig å skjule det.

"Omfavn den skrittsvetten, girl! Det skjer med oss alle mens vi løper at vi svetter», skriver en annen, mens en annen skriver: «La oss normalisere svette når vi trener.»

"Jeg kjenner følelsen. Jeg minner meg selv på at hvis andre ikke svetter, er det fordi de ikke vant til å jobbe hardt nok», skriver en tredje.

Andre skriver i kommentarfeltet at de ikke helt forsto hva problemet var da de så videoen. Det er derfor Madison siden har gjort det klart hva det virkelige problemet var.

«Jeg trodde det var fordi at det på avstand så ut som om du ikke hadde på deg bukser, noe som kanskje var litt bedre», skriver en person, mens en annen bare skriver: «Jeg forstår ikke?»

«Jeg svettet så mye at det så ut som om jeg hadde tisset i buksene», svarer Madison til de som ikke helt forsto det første gang de så videoen hennes.