Forbløffet mann oppdager ved et uhell hvor påskeegg kommer fra

24/11/2021 14:16

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
”Vi tenkte at den kanskje hadde sett 50 Shades of Grey eller noe. Det er bisarrt.”

Kjærlighet kommer i mange former. Pauric Keaney måtte tro at da han ved et uhell fanget en vill kanin på fersk gjerning i Nord-Irland.

Kaninen hadde så mye kastet sin kjærlighet på en høne, og nå går videoen av den bisarre affæren viralt rundt om i verden, skriver Daily Mail.

Iren filmet hendelsen på foreldrenes gård. Her hadde villkaninen løpt fritt rundt siden den slo seg ned i området for omtrent for to år siden. Det har ikke bare vært en tur med kyllinger. Gårdskattene har også følt kjærlighet, og den energiske kaninen har også blitt tatt for å stjele egg fra hønsenes reir.

Den 31 år gamle ingengjøren, hvis video nå har gått viralt, sier kaninen virker ganske merkelig. Den bare løper rundt og gjorde hva den ville.

– Vi la først merke til det rundt Valentidsdag. Vi trodde det kunne ha sett 50 Shades of Grey eller noe. Det er bisarrt, sier Pauric Keaney, som har kalt kaninen "Robbie".

Han synes hele situasjonen er veldig merkelig.

«Noe av det Robbie gjør er veldig rart. Han sover med kattene, han stjeler egg fra kyllingene. Jeg tror ikke han vet hvem han er», sier ingeniøren.

Han tror Robbies romantiske følelser for høner har pågått en stund. Det var bare første gang det ble oppdaget.

«Han gikk virkelig for det. Jeg antar at det de sier om kaniner er sant. Han var veldig vedvarende, men høna virket ganske uinteressert,» sier Pauric Keaney.

Se videoen nedenfor. Vi må advare mot sterke bilder.