Frisør avslører: Unngå disse feilene og se 10 år yngre ut

01/04/2024 11:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Frisøren avslører: Unngå disse feilene og se 10 år yngre ut

Siden tidenes morgen har folk vært i stand til å assosiere hår med alderen, inkludert fargen så vel som hårstilen.

Det er tross alt ekstremt sjeldent å se en 20-åring i byen rocke en blå hårfarge, akkurat som de fleste pensjonister har en tendens til å holde seg langt unna mohawks og extensions.

Men, men, men. Hvis håret derimot er riktig stylet, kan det bidra til å fremheve ansiktstrekk og trekke oppmerksomheten bort fra alderstegn som rynker og slapp hud.

I den forbindelse har en frisør avslørt tre feil som du bør unngå når du skal klippe deg. De kan alle bidra til at du ser enda eldre ut.

Det skriver The Mirror .

Så her er hva du bør unngå neste gang du setter deg i stolen:

På TikTok, skjønnhetsinfluencer og frisør, har @Thedanatate blant annet advart mot å ha en «superkort» lugg.

I tillegg har hun følgende å si:

"All den hårsprayen som gir deg et pent hjelmhode? Det får deg også til å se eldre ut," legger eksperten til. I stedet kan du velge produkter som havsaltspray, som også bidrar til å holde håret på plass og tilfører litt tekstur, men som ikke får frisyren til å se ut som en parykk.

"Selvfølgelig vil ikke en hårfarge som er for mørk for utseendet ditt gjøre deg noe godt heller. Selv om du elsker mørkt hår, prøv noen få highlights som rammer inn og lysner rundt ansiktet ditt og får deg til å se minst 10 år yngre ut. "

I tillegg har en ekspert delt en rekke røde flagg i forbindelse med første besøk hos en ny frisør.

Danielle Palompo, fra Edinburgh, sier at det første advarselsskiltet er hvis frisøren din ikke tilbyr en "online eller personlig konsultasjon".

Det er viktig å snakke om hva du håper å oppnå med håret ditt, slik at du kan være sikker på at du er på samme side og at forventningene dine er rimelige.