Frisør deler video som gjør at du klør i hodebunnen: Vent til du ser hva hun finner

25/05/2024 20:59

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det er relativt stor risiko for at hodebunnen begynner å klø når du ser videoen i denne artikkelen.

En australsk frisør sjokkerte brukere på det sosiale mediesiden TikTok, med en viral video som viser hvordan en kundes hår har blitt påvirket av en massiv luseangrep.

Rachel Maroun la ut videoen på TikTok forrige måned – og har siden fått 5,2 millioner visninger – på siden hennes, som hun dedikerer til å behandle andres luseangrep.

I videoen hevder frisøren at hun raskt kunne fortelle at klienten hennes hadde lidd av lus i noen måneder fordi eggene til de skumle krypene var synlige.

"Egg legges vanligvis veldig nær hodebunnen," forklarte Maroun. "Så jeg ser at de bare vokste ut med håret hennes."

Maroun avslørte at en fullvoksen lus kan legge opptil 150 egg. Dessverre er prosessen med å fjerne de irriterende krypene langvarig.

"Det er ikke et kjemisk produkt der ute som vil bryte ned disse eggeskallene eller fjerne dem for deg, så du må gre gjennom," sier kvinnen.

Ifølge Maroun bruker hun en rengjøringsklut for å tørke børsten ren. Dette hjelper henne også å få en bedre forståelse av hvilken type lus hun har å gjøre med.

«Dette hjelper meg å forstå hvor vi er med lusens livssyklus og hjelper meg å vite når jeg kan gå videre til neste punkt», sier Maroun i videoen, som du kan se nederst i artikkelen.

Flere TikTok-brukere sa at videoen gjorde sin egen hudgjennomgang. «Det fikk meg til å klø i hodet», sa en bruker.

"Verste frykt," uttalte en annen. En tredje bruker sa at de rett og slett ønsket å "barbere håret av seg", mens flere andre brukere uttalte at videoen brakte frem minner fra gangene de hadde lus.

Maroun gikk først viralt i august 2022 etter at hun la ut en video av seg selv som fjerner lus fra en ung jente som hadde hatt lus i nesten seks måneder på grunn av COVID-19.

Ifølge videoen – som nå har nesten 8 millioner visninger – tok hele prosessen en hel dag.

Maroun sa at den enkleste måten å bli kvitt de ekle krypene på var å klippe av jentas hår, men hun klarte ikke å gjøre det siden hun hadde fint brunt "Rapunzel"-hår.

I stedet jobbet Maroun forsiktig og tålmodig med å fjerne lusene og eggene deres fra jentas hår ved hjelp av en profesjonell lusekam og passende behandlingsmetoder.

Hun understreket viktigheten av å være grundig og bruke effektive metoder for å unngå at luseproblemet kommer tilbake.