Frisør farget kvinnes hår med Nutella: Da hun så resultatet trodde hun ikke sine egne øyne

07/02/2018 15:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Da kunden satte seg godt til rette, fant frisøren frem det velkjente glasset med sjokoladepålegg.

Det er et omdiskutert, men samtidig fantastisk velsmakende produkt for både barn og voksne som ønsker noe smakfullt til den søte tann.

Nutella er ikke bare et smørepålegg, men et ikonisk produkt som på samme måte som Coca-Cola er blitt en spesiell merkevare som ikke uten videre kan forfalskes, kopieres eller endres.

Folk verden over kan ikke få nok av Nutella. De elsker det så mye at det nylig nærmest var et opprør med slagsmål da en fransk matbutikk satte ned prisen kraftig på det velsmakende sjokoladepålegget.

Men Nutella er ikke bare en matvare som fyller godt i magen, det er også et glimrende middel til å farge håret, som kunder angivelig vil betale mye penger for.

Det forteller i hvertfall Abed Allahitani som er frisør og har sin egen salong i Dubai.

Med skjønnhets- og makeupbloggeren Huda Kattans hjelp har hun delt en video av frisøren som benytter seg av Nutella da en kvinnelig kunde skulle farge håret. Først blir håret hennes rettet ut, og deretter ser man tydelig hvordan frisøren tar cirka tre store klumper Nutella i kvinnens hår. etter dette fortsetter fargingen på 'naturlig' vis, hvor det også inngår en boks kondensert melk Abed tar i kundens hår.

Ifølge videoen, som er delt på Instagram, får den helt blonde kvinnen angivelig mørkt hår som følge av behandlingen, hvilket kvinnen i stolen er svært tilfreds med. Og det er også selv om resultatet ikke er permanent, avslører frisøren:

- Det kommer veldig an på håret. Hvis man går etter en farge som en lys karamell, så holder det i en til to uker. Hvis det skal bli mørkere og man er villig til å la sjokoladen sitte i litt lengre, så holder det også lengre, sier Abed Allahitani til den britiske avis Metro.

Om det bare inngår i den kuriøse ingrediensen i fargingen av håret vites ikke, men man bør nok spørre frisøren sin til råds før man lykkelig utvitende smører inn hele håret med sjokoladepålegg. 

Se hele videoen av den noe spesielle metoden her:

😱😱😱😱😱😱 I can't believe this!! Hair coloring using Nutella by @abedallahitani Nice results, who would try this? #hudabeauty

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.