«Gal» forretningsmann kjøpte et utslitt Boeing 737-fly: Men ingen rister på hodet lenger

05/05/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Facebook / Private Jet villa
Flyet har gjennomgått en vill transformasjon.

Når kommersielle fly når slutten av sin levetid, ender de ikke alltid opp som søppel eller på en fly kirkegård.

Noen blir gjenoppfunnet i kreative prosjekter som tar luftfarten til nye, jordnære høyder. Et eksempel på en slik transformasjon er hva forretningsmannen Felix Demin har oppnådd med et gammelt Boeing 737-fly.

Felix Demin realiserte drømmen om å skape noe unikt og tilgjengelig for andre, selv om han selv ikke bor der permanent. Denne transformasjonen var ikke bare et tillegg til hans forretningsportefølje, men også et prosjekt som åpnet muligheten for å dele opplevelsen med verden.

Han har konvertert flyskroget til en luksuriøs villa kalt Private Jet Villa, som ligger på en klippetopp i Uluwatu på Bali, Indonesia.

Villaen er nå tilgjengelig for leie på bookingsider som Booking.com.

Det skriver IGN.

Prosjektet møtte flere utfordringer fra starten. Dette krevde betydelige investeringer og klok logistikkplanlegging. Heldigvis fikk Demin økonomisk støtte fra en annen forretningsmann, Alexander Lebedev, som så potensialet i ideen.

Sammen sto de overfor den betydelige oppgaven med å transportere flyets flykropp til det valgte stedet på toppen av et stup.

Transformasjonen innebar betydelige endringer i flyets struktur. Et stort hull ble kuttet i siden av skroget for å utvide opplevelsen til å omfatte det ytre miljøet, og skape spektakulær utsikt over havet fra en høyde på 150 meter.

Flykabinen ble forvandlet til hovedrommet komplett med boblebad, og en eksklusiv suite var utstyrt med et marmorbadekar.

Private Jet Villa tilbyr flere luksuriøse fasiliteter som minibar, lydanlegg, utepeis og salong. Gjestene kan i tillegg nyte et utvalg av cocktailer, vin og champagne, noe som gjør det til et ideelt sted for de som søker en unik og eksklusiv flukt fra hverdagen.

En overnatting på flyet koster mellom 30 000 og 50 000 norske kroner, avhengig av døgn.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.