Game of Thrones søker skuespiller: Sexy og selvsikker nordisk skjønnhet mellom 18 og 25 år

29/09/2017 13:30

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du er en ung nordisk type, har du nå sjansen for å få en rolle i suksesserien 'Game of Thrones'.

Skal du noe i starten av november? Hvis du har plass i kalenderen rundt den 6. (og passer til nedenstående beskrivelse), har du nå sjansen til å få spille mot hovedrollene i den populære serien Game of Thrones.

Til en scene som beskrives som minneverdig, søker teamet bak Game of Thrones nemlig en ung kvinne mellom 18 - 25 år, som skal spille en sexy og selvsikker jente med et nordisk utseende.

Det skriver det britiske mediet Joe.ie.

Produsentene søker totalt tre karakterer med et nordisk utseende til sesong åtte. Så hvis du går rundt med en skuespiller inni deg som vil ut og drømmer om å ta del i det store oppgjøret med 'The White Walkers', så er det bare å gripe sjansen. 

Utover en ung kvinne søker produsentene også to unge nordiske menn, som begge skal spille mindre roller i den verdenskjente HBO-serien.

Den første mannen de søker skal være mellom 25 - 35 år gammel, og spille en bonde som beskrives som en jovial og ærlig mann med simpel smak. Han skal forvente opptak i uken rundt 17. november.

Den siste nordiske karakteren som blir etterlyst, er en mann i alderen 18 - 25 år som skal spille en ung vakt. Hvis du vil i betraktning til denne rollen, skal du ha god sans for timing og dessuten spille mot hovedrollene i en mindre scene. 

Opptakene skal etter planen finne sted første uken i desember. 

Du må væpne deg med tålmodighett hvis du gleder deg til åttende og siste sesong av Game of Thrones. Etter planen skal den nemlig få premiere i slutten av 2018.

Kinoer advarer: Denne traileren skal du IKKE se alene!