Genialt triks for barnefamilier: "Beste lifehack jeg har sett!"

10/06/2024 11:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Et ganske smart life hack har blitt delt på Instagram og folk elsker det.

Nå og da ser stuegulvet til de fleste barnefamilier mer ut som en krigssone enn et stuegulv fordi det er LEGO klosser, biler og perler over alt.

Det er virkelig nødvendig å rydde opp, men du kan liksom ikke komme i gang fordi det er så mange små leker spredt over alt...

Men frykt ikke! Nå er endelig lifehacket som kan gjøre ryddejobben MYE enklere blitt delt.

Livshacket har blitt delt av Instagram-profilen @Etborneunivers og det har mildt sagt blitt godt mottatt.

I skrivende stund har innlegget fått mer enn 50 000 'likes' på bare fire dager, og massevis av foreldre har kommentert og hyllet det smarte trikset.

"Seriøst, det er flott!" en har altså skrevet, mens en annen har skrevet: "Beste ekte lifehack jeg noensinne har sett i mitt liv."

En tredje skriver at trikset er så smart at det nesten får tårer i øynene, og en fjerde har ganske enkelt skrevet: "Mega smart!"

Men hva er trikset? For å utføre det trenger du to ting; en støvsuger og en sokk. Da er det bare å gjøre som i videoen under.

Videoen viser hvordan trikset kan brukes til å rydde opp perler fra gulvet på rekordtid, men det er bare fantasien som setter grenser.

Videoen viser hvordan trikset kan brukes til å rydde opp perler fra gulvet på rekordtid, men det er bare fantasien som setter grenser.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.