Glem vinterkulden og grip denne drømmesjansen: Få over 100.000 kroner i måneden for å sitte på en palmestrand

13/11/2017 13:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du også en av de som ikke gleder seg over snø og kulde? Da finnes det et svært attraktivt jobbtilbud til deg nå.

Mens vennene dinne fyrer i peisen, finner frem boblejakker og vintersko, og forebereder seg på den obligatoriske vinternsnuen, så kan du nå sende de en varm tanke fra en solskinnsrik palmestrand – og i tillegg få betalt for det.

Det lover i hvert fall et vanvittig jobbtilbud fra reisesiden Cancun, som leter etter en ‘Cancun Experience Officer’ (CEO) - altså en person som reiser rundt i verden videreformidler opplevelsene sine. Det skriver Independent.

Mer presist ønsker Cancun en reisemedarbeider som har lyst til å dra til Mexico i seks måneder, hvor man skal fortelle om eventyret man opplever mens man sitter på en kritthvit strand med utsikt til azurblå-bølger.

Og som om det ikke var betaling nok i seg selv å anbefale gode surfesteder, turistattraksjoner, storslått natur og deilig mat, så er jobben lønnet – veldig bra lønnet. 

Cancun lover nemlig en månedslønn på hele 13.000 dollar - cirka 105.000 kroner - til den heldige personen som sikrer seg det vi vil tørre å påstå er drømmejobben. 

Det vil altså si at det mexikanske eventyret på et halvt år vil resultere i en lønn på over en halv million kroner.

Shhhh, jeg prøver faktisk å jobbe. Foto: Shutterstock

I jobbeskrivelsen står det blant annet at den som får jobben skal besøke forskjellige strender, sove på luksushotell, skrive oppdateringer på sosiale medier samt besøke restauranter og nattklubber. 

Selv beskriver Cancun jobben som en ‘once in a lifetime experience’, og det kan man virkelig si seg enig i.

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med jakten på en CEO som skal være ansiktet og personifiseringen av Cancun utad. Å få lønn for å reise rundt i Mexico er en opplevelse for livet, forteller Chad Meyerson, som er direktør i Cancun.

Hvis du allerde har satt deg klar ved PC-en for å skrive en søknad så krever det riktignok at du har en relevant reise-CV samt erfaringer med å reise rundt i verden. 

Kan du forestille deg å ha dette som hjemmekontor neste halvår? Foto: Shutterstock

Søknadsfristen er 17. desember og du kan lese mer om jobben her.

Ellers kan du også velge å få penger for å rejse til fantastiske Italia: Borgermester vil betale folk for å flytte til sjarmerende by i Italia