Google nekter å vise akkurat dette huset på Google Maps: Årsaken er rett og slett ekkel

25/04/2024 13:00

Emma

Viralt
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Google har tatt en beslutning som de aller fleste av oss respekterer.

Google Maps er som kjent et helt fantastisk verktøy du kan bruke til å utforske verden, men i sikkerheten til ditt eget hjem.

Det er bare ikke alt du får se.

På Google Maps har de blant annet måttet tåkelegge et bestemt hus, og årsaken er helt hjerteskjærende, skriver LadBIBLE.

Mens Google vanligvis bare gjør ansiktene til folk uskarpe i Street View-funksjonen, vises vanligvis hus og offentlige bygninger – i det minste innenfor rimelighetens grenser.

Men i en tilsynelatende ordinær forstadsgate i Ohio i USA har det måttet gjøres et unntak.

Hvis du tar en titt på 2208 Seymour Avenue i Cleveland, vil du legge merke til at bildene fra 2009 har blitt uskarpe av Google, slik at du ikke kan se huset i det hele tatt, uansett hvor langt du zoomer inn.

Dette er fordi det var innenfor disse veggene at Ariel Castro, en mann fra den aller nederste hyllen, utførte sine forferdelige forbrytelser.

Mellom 2002 og 2004 bortførte Castro tre kvinner - Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight - og holdt dem i sitt hjem i et tiår.

Castro bortførte først 21 år gamle Michelle i august 2002 på vei hjem fra fetterens hus, etterfulgt av Amanda, som ble kidnappet på vei hjem fra en Burger King-restaurant i april 2003.

Hun skulle bli mor til Castros barn tre år senere mot sin vilje.

Hans siste offer var 14 år gamle Gina, som hadde akseptert skyss hjem av Castro fordi hun var venn med en av døtrene hans og derfor ikke trodde hun var i fare.

Kvinnene ble regelmessig misbrukt av Castro mens de var i fangenskap, og de ble utsatt for en rekke psykiske, fysiske og seksuelle overgrep.

Men i 2013 så de muligheten til å rømme. De var alene i huset, noe som gjorde at Amanda kunne fange oppmerksomheten til en av Castros naboer.

Etter kvinnenes redning avslørte myndighetene at huset med fire soverom hadde blitt forvandlet til et hus fra det verst tenkelige marerittet.

Blant annet fant politiet kjettinger og tape som kvinnene var fastspent med, samt en bøtte som alle tre måtte bruke som toalett.

Castro ble senere dømt til 1000 års fengsel etter å ha erkjent straffskyld for 937 tilfeller av kidnapping og voldtekt.

Han døde av selvmord en måned etter dommen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.