Gravid kvinne oppdaget at kjærsten var utro - så bestemte hun seg for å møte elskerinnen

23/10/2017 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da en utro ektemann både gjorde kona og elskerinnen gravide på samme tid, tok det hele en uventet vending da de to kvinnene avtalte å møtes.

31-årige Kat Leszkowska fra Norwich i England hadde alt - tre fantastiske barn og et fint ekteskap med mannen Gary Atkins.

Men i slutten av 2014 begynte ting å ta en foruroligende vending, da Gary Atkins ble mindre og mindre interessert i Kat Leszkowska og barna, samtidig som han begynte å jobbe mer og mer overtid. Det skriver The Sun.

Paret hadde møtt hverandre seks år tidligere, da Gary Atkins jobbet i Kat Leszkowskas lokale kebab-restaurant. Her hadde han ansvaret for å kjøre ut mat til kunder, og ringte derfor ofte på hos Kat Leszkowska, for å levere kveldsmat hos henne. 

- Han så ikke så spesiell ut, men jeg elsket hvordan han var sky og sjenert. Han var helt annerledes fra andre menn som jobbet med take-away, forteller hun til The Sun.

De innledet raskt et forhold, og allerede etter et par uker flyttet de to sammen. Helt oppover ørene forelsket begge to. To år senere fødte Kat Leszkowska sitt første barn, datteren Jasmine, men da jenta var halvannet år, oppdaget Kat Leszkowska at noe var i veien.

- Han var ikke lengere interessert i henne (Jasmine, red.). Han sluttet å hjelpe til og tok seg ikke tid til å være med henne eller meg. Han jobbet mye overtid og var aldri hjemme, forteller Kat Leszkowska.

Kat Leszkowska ble holdt for narr i flere år. Foto: Facebook

Paret kom seg gjennom krisen, og halvannet år senere fikk de datteren Kiana og to år senere, i slutten av 2014, fikk de enda en datter, Aliyah. Men så begynte Kat Leszkowska igjen å føle at noe var i veien i forholdet. 

- Vi hadde tre flotte døtre og var så lykkelige, men syv uker etter Aliyah var født, endret Gary seg, forteller hun.

Atter en gang begynte Gary Atkins å jobbe mer og mer - også kvelds -og nattevakter. 

- Han ble så fjern og la opp til krangler for å kunne forlate huset.  Han var også altid optaget af sin telefon, husker hun.

Den utro ektemannen, Gary Atkins. Foto: Facebook

Til slutt begynte den bekymrede og engstelige kona å lete etter tegn til utroskap, og etter lengere tids mistanke konfronterte hun mannen og spurte om han var sammen med noen andre. Det nektet han for, men allikevel trodde ikke Kat Leszkowska på mannen sin, og kort tid etter ble mistanken forsterket. 

For på barnas skole hadde Kat Leszkowska over lengere tid fått god kontakt med en av de andre mødrene ved navn Sam, men nå hadde Sam plutselig begynt å unngå Kat Leszkowska og klarte ikke lengere å se henne i øynene.

Og mistanken ble endelig bekreftet da en venninne av Kat Leszkowska plutselig en kveld fortalte at Sam hadde endret statusen sin på Facebook til å være i et forhold med Gary Atkins. Men da Kat Leszkowska gikk på det sosiale medie og lette etter innlegget, fant hun det ikke på mannens Facebook-vegg - selv om han var nevnt i innlegget.

Da gikk det opp for Kat Leszkowska at hennes egen mann hadde blokkert henne på Facbook, slik at hun ikke kunne se hva han skrev og publiserte. Det fikk en sint og skuffet Kat Leszkowska til å atter en gang konfrontere mannen sin, som bare forsvarte seg med at Sam var gal.

Elskerinnen Sam. Foto: Facebook

Et par måneder senere mottok Kat Leszkowska plutselig en melding fra Sam, hvor hun spurte om Kat og Gary Atkins fortsatt var et par. Deretter fortalte Sam at den løgnaktige ektemannen hadde vært sammen med henne alle de kveldene han hadde sagt til kona at han jobbet overtid.

Ikke lenge etter fant Kat Leszkowska også ut at Sam var gravid, og at faren til barnet var Gary Atkins.

- Jeg var så rasende, men et par uker senere fikk jeg selv en stor overraskelse. Jeg var nemlig gravid igjen, forteller Kat Leszkowska, som fortalte nyheten til Gary Atkins, som dog ikke ønsket et barn til.

Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for Kat Leszkowska, som etter fødselen meddelte mannen sin at det var slutt, og at hun ikke ønsket å ha noe mer med han å gjøre. Det fikk den utro familiefaren til å trygle henne om å ta han tilbake, men da hadde Kat Leszkowska allerede truffet sin endelige beslutning, og for å ikke angre seg, bestemte hun seg for å konfrontere Sam.

Deretter møtte de to kvinnene hverandre, og Sam bekreftet at hun hadde vært sammen med Gary Atkins i intet mindre enn to og et halvt år. Hun viste også Kat Leszkowska bilder av sønnen hun hadde fått med Gary Atkins. Han hadde dog igjen og igjen forsikret Sam om han ikke lengere var sammen med Kat Leszkowska, og dermed gikk det opp for de to kvinnene at de begge hadde blitt ført bak lyset.

- Han hadde tatt henne med til den samme restauranten som han tok med meg til. Han hadde vært der med meg og jentene den ene uken, og med henne uken etter, forklarer Kat Leszkowska, som dog raskt tilga Sam for forholdet.

Det gjorde at de to kvinnene avtalte å møtes igjen – denne gangen med hver sin baby. Kat Leszkowska med sin datter Miley og Sam med sin tre måneder eldre sønn, Aston.

- Det var vidunderligt å se ham og Miley sammen. Det var merkelig, men det føltes som det rette å gjøre. De har jo samme pappa, forteller Kat Leszkowska.

Siden har Kat Leszkowska og Sam blitt nære venninner, som fortsatt møtes den dag i dag. Begge kvinnene har også valgt at de ikke vil ha noe med Gary Atkins å gjøre. Til gjengjeld møtes de to ofte, så barna deres kan vokse opp sammen. 

Supermarked gjorde stor brøler: Solgte iPhone 8 billig - nå vil de ikke levere