Gravid kvinne venter firlinger: Andre ultralyd avslører en ubegripelig detalj

22/11/2016 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Paret prøvde lenge å bli gravide, men ble til slutt nødt til å ty til kunstig befruktning. De ble elleville da de oppdaget at drømmen deres hadde blitt til virkelighet. Ikke alene ventet de seg fire barn! Men bare en uke senere avslørte den andre ultralyden en vesentlig detalj som jordmoren hadde oversett.

Noen par sliter mer med gleden over å bli foreldre enn andre. 

Katie og Luca Schaftelein prøvde i åresvis å utvide familien. Til slutt måtte de ty til kunstig befruktning, og så var det - unnskyld ordspillet - virkelig hell i spruten.

Ved den første ultralydsscanningen fant paret ut at de ikke bare ventet ett barn, men fire stykker. Deres drøm om en familie kunne nå bli til virkelighet, og de kunde få den store familien de alltid hadde ønsket seg. Nesten i hvert fall. For de drømte om en stor familie på fem børn.

Ved ultralyd nummer to fikk de seg enda en overraskelse. Ved den første scanningen hadde barn nummer fem nemlig gjemt seg. De ventet i virkeligheten femlinger.

I uke 29 fødte Katie Schaftelein. På sykehuset fødte hun fire sunne jenter og en gutt.

De ble født rett før midnatt - på morens bursdag.

På grunn av den tidlige fødselen, blir barna nå behandlet på sykehuset. De ser ut til å klare seg fint og ventes å kunne komme hjem med foreldrene sine om seks uker.

Den første utfordringen er å se forskjell på jentene. De likner ufattelig mye på hverandre. Derfor vurderer foreldrene å ta på de neglelakk, så de kan skille dem fra hverandre. 

Se videoen nedenfor.