Gravid tvillingmor lar seg scanne av legene: Så forsvinner smilet om munnen

19/09/2016 11:00

Anniken Hauge

Viralt
Simone fikk en overveldende beskjed da hun var på en scanning i 12. uke.

32-årige Simone Burstow fikk seg litt av et sjokk, da hun under graviditeten var på en scanning i 12. uke. Den australske kvinnen fikk nemlig en høyst overraskende beskjed - hun skulle bli mor til eneggede tvillinger - for andre gang.

Det skriver Daily Mail.

Simone Burstow var nemlig allerede mor til de fireårige tvilling-guttene Oliver og Harrison. Der er ikke tidligere blitt født eneggede tvillinger i familien hennes.
Den vordende moren ble derfor tatt litt på senga:

Foto: Privat

- Det var uventet, sier Simone Burstow til Daily Mail Australia.

- Jeg kunne ikke tro det. Ansiktsuttrykket hans var så morsomt (mannens red.), tilføyer hun.

Simone Burstow og mannen hennes John hadde tullet med hva de skulle gjøre, hvis de ventet tvillinger enda en gang. Men ingen av de hadde forventet at det faktisk kom til å skje.

Foto: Privat

Den 4. september kom tvilling-jentene Evie og Georgia til verden i graviditetens 35. uke. De veide begge rundt to kilo, og kom til verden ved en naturlig fødsel på knapt fire timer.

Simone Burstow var litt bekymret over at jentene var så små da de ble født.

- Men de er helt friske og raske. De gråt og gjorde alle de riktige tingene, sier Simone Burstow.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.