Gutt sier farvel til besteforeldrene på flyplassen: Bestemore ber om hjelp med telefonen – gutten tror ikke sine egne øyne

13/04/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Sean og faren hans hadde kjørt besteforeldrene til flyplassen. På parkeringsplassen ba bestemoren hans om hjelp til å sjekke billettene før avgang. Da han så på de, så han at de ikke var som de burde være. Han var målløs.

Påsken er en opplagt tid for en tur vekk og få ladet opp batteriene. Det tenkte også Sean McGraths besteforeldre å gjøre.

De planla en tur til Spania, og fikk sønnen deres og barnebarnet til å kjøre de til Shannon-flyplassen i Irland. Men da de stod på parkeringsplassen, gikk hele sammenhengen opp for Sean. 

Faren hans delte en video i går, som nå går viralt. I den ser man gutten stå på flyplassens parkeingsplass med besteforeldrene. De gjør seg klare til å si farvel.

 

Men innen avgang ber faren gutten om å sjekke om besteforeldrenes boardingpass er i orden. Bestemoren finner mobilen sin frem og ber Sean sjekke Ryan Air-appen.

Gutten går straks i gang med å bla gjennom billettene, og sjekker at navn og avgangstider stemmer. Men til slutt finner han en ekstra billett. På den står hans navn.

Da innser gutten at hele familien har løyet for ham. Det er ikke bare besteforeldrene som skal til Spania. Han skal også være med. Han bryter ut i gledestårer, og det tar litt tid før han skjønner at han ikke skal være i påsken.

Se guttens fantastiske reaksjon på den store overraskelsen i videoen øverst i artikkelen.