Han gjør pappeske-trikset de færreste nordmenn kjenner: Når du ser det, vil du gjøre det samme

05/05/2024 17:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Du vil definitivt ikke angre hvis du tar to minutter ut av dagen din for å lære dette trikset.

Har du noen gang vært i den situasjonen der du har manglet den perfekte esken for å sende en pakke?

Da har du kommet til rett sted, for i denne artikkelen lærer du hvordan du transformerer den 'normale' boksen til akkurat den størrelsen du trenger med fire kutt.

Mange er ikke klar over at små kutt i en boks kan gjøre en verden av forskjell.

Ved å kutte fire kutt i noen få spesifikke deler av en pappeske (i videoen nederst i artikkelen kan du se hvordan du gjør det, red.) kan du enkelt justere dimensjonene på esken slik at de passer perfekt til det du sender.

Dette enkle trikset kan spare deg for både tid og penger, siden du kan resirkulere du allerede har hjemme.

Neste gang du trenger en eske til en pakke, kan du prøve å se nærmere på boksene du allerede har. Med noen få kutt kan du endre størrelse og sikre at forsendelsen passer perfekt, uten å måtte kjøpe en ny eske.

Trikset er ikke bare praktisk, men også en miljøvennlig løsning, da det reduserer behovet for å anskaffe nye bokser og bidrar til å redusere avfall.

Så før du kaster din neste pappeske, bør du vurdere om den har potensial for mer.

I videoen nedenfor kan du se hvordan du gjør det.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.