Han griper mikrofonen midt i begravelsen: Det han sier etterlater alle gjestene i sjokk

04/03/2024 23:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mikrofonen ble raskt tatt fra ham etter at han åpnet munnen.

Det er alltid vanskelig når man må si farvel til noen man er glad i. En ting du kan være sikker på som menneske er at alle reagerer forskjellig på sorg. Noen reagerer med å lukke seg inne, mens andre trenger å handle utad og komme ut med følelsene sine. 

Men det er også de menneskene som prøver å undertrykke tristheten og i stedet prøver å få frem en god stemning i seg selv og menneskene rundt dem. 

Men selv om du ofte gjør det med gode intensjoner, kan det ende opp med å bite deg i rumpa til slutt.

Dette var scenariet for denne unge gutten som deltok i en begravelse for en kjær. Her var det en mikrofon med forsterker slik at alle i nærheten av den omkomne kunne komme opp og si et ord eller to. 

Men da den unge gutten grep mikrofonen, endte han opp med å forlate alle sjokkerte. Her forsøkte han å løfte stemningen ved å referere til sangen «can i get a hooyah», som i stedet endte opp med å skape en enda mer deprimert atmosfære. Dette resulterte i at mikrofonen ble tatt fra ham. 

Du kan se videoen her: 

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.