Han legger en champagnekork i mikrobølgeovnen: Se hva som skjer

24/02/2024 07:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En video av en champagnekork i en mikrobølgeovn har gått viralt på sosiale medier.

En mann som går under navnet @andrelifehack på TikTok har bygget en TikTok-profil med millioner av følgere, hvor han sjekker ut ulike virale lifehack og lignende på daglig basis. 

Han undersøker derfor om de fantastiske tingene som kan gjøres på videoer på TikTok og andre sosiale medier faktisk lar seg gjøre i virkeligheten, og nå sist har han undersøkt hva som skjer når man putter en champagnekork i mikrobølgeovnen. 

En video på TikTok hevder at champagnekorken «blir» til en vanlig vinkork hvis du legger den i mikrobølgeovnen. 

Se selv her.

I videoen, som i skrivende stund har fått over 88.000 'likes', undersøker Andre også blant annet om man virkelig kan få fyrstikker til å bevege seg ved hjelp av litt vann, og om man kan rense en mobiltelefon dekket til med natron.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.