Han setter en kjøkkensvamp i kjøleskapet: Derfor bør du gjøre det samme

04/07/2024 14:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Vanligvis brukes en kjøkkensvamp til rengjøring eller oppvask, men den kan faktisk ha en strålende effekt i kjøleskapet ditt.

Har du noen gang vurdert å putte en svamp i kjøleskapet? Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk et smart triks som kan bidra til å holde kjøleskapet rent og grønnsakene friske lenger.

Slik gjør du det

Alt du trenger er en svamp og litt natron. Først legger du en liten mengde natron direkte på svampen. Deretter kan du plassere svampen i kjøleskapet ditt.

Hva skjer?

Svampen absorberer fuktighet som oppstår i kjøleskapet ditt. Dette betyr at kjøleskapet ditt holder seg renere lenger og grønnsakene holder seg ferskere lenger når du oppbevarer dem i kjøleskapet.

Natron nøytraliserer vond lukt. Så hvis du har problemer med vond lukt i kjøleskapet, er dette trikset en enkel og billig løsning.

Prøv det selv

Hvis du aldri har prøvd dette trikset før, bør du definitivt prøve det. Det er en enkel og billig måte å forbedre hygienen i kjøleskapet og forlenge holdbarheten til grønnsakene dine.

Så neste gang du har en ekstra svamp i hånden, bør du vurdere å bruke den i kjøleskapet. Du vil bli overrasket over hvor stor forskjell det kan gjøre.

Du kan se i videoen under hvordan det smarte trikset fungerer:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.