Han stikker en blyant inn i fjernkontrollen: Se hva som skjer

22/04/2024 22:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Har du noen gang prøvd å stikke en blyant inn i fjernkontrollen? Det høres kanskje rart ut, men det er en god grunn til å gjøre det.

Dette trikset er enkelt, men genialt og kan redde liv hvis du plutselig går tom for batterier.

For å utføre dette trikset, spiss blyanten først i begge ender slik at den passer inn i batterirommet på fjernkontrollen. Så setter du inn et batteri i den ene siden av batterirommet, og på den andre siden setter du blyanten. Blyanten skal nå berøre den tilsvarende kontakten i begge ender.

Nå kan du bruke fjernkontrollen selv om du bare har ett batteri i batterirommet. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette kun er en midlertidig løsning. Du bør ikke bruke fjernkontrollen permanent på denne måten med blyanten.

Dette trikset er ikke bare smart, men også en morsom måte å demonstrere hvordan strøm kan ledes gjennom forskjellige materialer. Blyanten fungerer som en leder, og lar strøm gå fra batteriet til fjernkontrollens kretser, selv om et batteri mangler.

Så neste gang du går tom for batterier til fjernkontrollen, kan du bare finne en blyant og fortsette å zappe unna. Husk imidlertid alltid å erstatte det manglende batteriet så snart du har mulighet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.