Han tar hunden sin en tur i en trillebår: Nesten alle feller en tåre når de hører hvorfor

06/07/2023 07:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Folk kan ikke holde tårene tilbake når de blir kjent med historien.

Historien om Carlos Fresco og hunden hans Monty har grepet folks hjerter over hele verden.

Men du forstår det virkelig når du blir kjent med den hjertevarmende historien.

Carlos og Monty hadde et dypt og betydelig bånd som strakte seg over ti år. De delte utallige opplevelser og opplevde ubetinget kjærlighet.

Men da Monty ble rammet av leukemi, visste Carlos at tiden var knapp og at de snart måtte si farvel.

Og Carlos ønsket å gi sin trofaste følgesvenn en siste uforglemmelig opplevelse. De to hadde alltid likt å utforske de fantastiske fjellene i Storbritannia sammen, men på grunn av Montys sykdom kunne han ikke lenger bevege seg som før.

Men det stoppet ikke Carlos fra å gjøre noe ekstraordinært.

Det skriver sosialnytt.com.

Han bestemte seg for å ta Monty med på en siste tur til Fan and Pen Mountains i Wales, et av favorittstedene deres.

Men det store spørsmålet var hvordan Carlos kunne sørge for at Monty kunne delta når han ikke lenger kunne gå. Han kom opp med en genial løsning - han rullet Monty rundt i en trillebår.

På turen møtte Carlos og Monty mange vennlige turgåere som ble berørt av deres historie. Noen tilbød seg til og med å hjelpe til med å kjøre Monty på hans siste eventyr.

Det var tydelig at kjærligheten til kjæledyr var universell, og mange delte Carlos' sorg over å miste en elsket pelsvenn.

21. juni 2021, bare dager etter den rørende turen, døde Monty fredelig ved foten av Carlos seng. Carlos satt igjen med et vell av vakre minner fra tiden sammen og den ubrytelige kjærligheten de hadde delt.

Denne historien er et testament til den dype forbindelsen mellom mennesker og deres kjæledyr. Når vi mister dem, føler vi en sorg like sterk som tapet av en nær slektning.

Carlos' engasjement og kreativitet for å gi Monty en siste uforglemmelig opplevelse minner oss om viktigheten av å sette pris på og feire våre kjære kjæledyr mens vi har dem med oss.