Han var utro mot henne: Barneskolelærer tok skummel hevn på kjæresten

03/05/2024 05:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Barneskolelæreren risikerer å bli dømt til en lang fengselsstraff.

Først kom sorgen, men så kom det livstruende sinnet som plutselig kom til uttrykk i de sjokkerende scenene som endte opp med å finne sted i huset i Northampton, England.

Fordi etter å ha innsett at mannen hennes hadde vært utro mot henne, ble hun overveldet av et slikt sinne at hun ikke kunne kontrollere handlingene sine.

I alle fall hevder Fiona Beal i retten at hun mistet besinnelsen for en stund.

Og det førte til en virkelig katastrofe, skriver Mirror.

Fiona Beal bestemte seg for å lokke kjæresten Nicki Billingham inn på soverommet ved å late som om de skulle ha sex, men etter å ha bundet ham utførte hun hevn.

Dermed kom det frem i retten at Fiona var så rasende over ektemannens utroskap at hun etter å ha bundet ham stakk ham i halsen, noe som betydde at hun måtte se kjæresten blø ut og la leve.

Senere kom det frem at liket - som hun hadde gravlagt etter drapet - ble funnet flere måneder senere.

Og ikke bare hadde hun drept kjæresten sin, hun skal ha utgitt seg for å være ham i flere måneder ved å sende tekstmeldinger til familie og venner.

Dette førte til at retten argumenterte for at alt var planlagt ned til minste detalj.

"Hun drepte ham på soverommet deres sent den 1. november, og hun begynte allerede å vaske klokken 01.07 den 2. november. Hun hadde tidligere brukt kjærestens kort til å kjøpe flere rengjøringsprodukter som persienner, en ny mopp og bøtte, ultratunge søppelsekker, en ny madrass og sengetøy."

– Måten han var pakket inn på, med kabler, slanger og plastposer, ga ham ingen verdighet i døden. Det viser forakt.

Aktor Hugh Davies sa i retten at han var sjokkert over at hun i kjølvannet av drapet fortsatte å leve livet sitt «som om ingenting hadde skjedd».

Men forsvarsadvokat Andrew Wheeler syntes ikke det var så greit.

– Denne saken er ikke så grei som påtalemyndigheten antyder. Fiona Beal er en dame med god karakter, dating Nick Billingham i 17 år, en hardtarbeidende og veldig godt likt skolelærer.

"Hennes handlinger og tanker ble hele tiden kontrollert og manipulert av ham, ikke nødvendigvis gjennom fysiske trusler, selv om du vil høre at det til tider var slike psykologiske trusler. Han var fysisk dominerende, og i løpet av årene brøt han henne ned til hun bokstavelig talt var ødelagt. Du vil også høre at fru Beal ikke var i stand til å huske noen detaljer om hva som skjedde. Som du har hørt fra påtalemyndigheten, etterlot hun seg skrifter som refererte til drapet."

Saken er fortsatt i retten.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.