Handicappet skolemedhjelper blir kalt inn i gymsalen: Bryter ut i gråt da han finner ut hva som venter ham

13/11/2016 10:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Efter 47 år på den samme skolen fikk en pliktoppfyllende skolemedhjelper seg litt av en overraskelse foran hele skolen.

På Reading High School i Columbia i USA, er det en av skolens ansatte som i stor grad skiller seg ut fra resten.

Navnet er Bobby Weizel, og utrolig nok har han jobbet som frivillig på skolen siden 1969. Åtte år senere inntraff dog en hendelse som skulle endre Bobbys liv for alltid.

I 1977 falt han nemlig ned i et 10 meter dybt hull og brakk ryggen på tre steder. Utover at ulykken ga Bobby problemer med å gå, så utviklet den han også et mentalt handicap som fortsatt preger ham i dag.

Ulykken fikk dog ikke Bobby til at gi opp i livet, og derfor fortsatte han i jobben sin som frivillig på Reading High School, hvor han gjennom 47 år har vært elsket av både elever og kolleger.

Derfor bestemte skolen i sommer å vise Bobby hvor mye han betyr og har betydd, for alle de som har hatt sin skolegang på skolen gjennom nesten fem årtier. 

Derfor allierte Reading High School seg med prosjektet 'Dude. Be Nice', som har til formål å fokusere på alt det gode i verden samt å hylle og sette fokus på mennesker som ikke får den fortjente oppmerksomheten for den store jobben de gjør for andre.

Derfor begynte de å forberede en hyllest til Bobby, som var den eneste som ikke fikk vite noe om overraskelsen. Skolen ledelse spurte ham derfor om han ville være en del av et dommerpanel til en basketballkamp i gymsalen på skolen, hvilken den pliktoppfyllende Bobby selvfølgelig takket ja til.

I virkeligheten var det en unnskyldning for å få Bobby i fokus foran skolens elever og lærere, og da det gikk opp for den frivillige hjelperen at hele skolen hadde møtt opp for å feire og takke han, klarte han ikke å skjule hvor utrolig rørt han ble. 

Se Bobbys rørende reaksjon i videoen nedenfor.