Håndverkere finner skjult trapp under et kjøpesenter - avslører en 22 år gammel hemmelighet

05/02/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat foto
Foto: Privat foto
Da håndverkerne skulle restaurere et nedslitt kjøpesenter, fant de en gjemt arkeologisk perle av dimensjoner.

Det er sjelden at ting ikke er hva det utgir seg for, men rett under de fleste gater og veier kan det gjemme seg ufattelige skatter. 

Det fikk en gruppe håndverkere oppleve, da fant en skjult inngang til et gammelt vertshus under renoveringen av et kjøpesenter i den engelske byen Loughborough, skriver Mirror

Under det uanseelige klinkegulvet gjemte det seg et hull i bakken som fortsatte flere meter ned under kjøpesenteret. Der lå det en perfekt bevart pub ved navn The Green Man. 

 

Drikkehullet stod helt originalt med baren, små båser og veggmalerier intakte. 

Foto: Privat foto

 

Foto: Privat foto

Baren ble nødt til å stenge i 1993, og da kjøpesenteret skulle bygges, ble det bestemt at man skal la den gamle puben stå og blokkere inngangen mens man bygget over. 

Foto: Privat foto

 

Foto: Privat foto

Entrprenører er siden blitt tilbudt å sette i stand den underjordiske tørsteslukkeren, men har vurdert at prosjektet har vært for dyrt. 

De gamle engelske pubene er blitt færre og færre i det siste, hvor det kun finnes litt over 52.000 engelske puber tilbake i Storbritannia. Derfor er det et sjeldent syn å finne en så velbevart eksemplar, som dekker samme areal som fire butikker i senteret.

Om den 'grønne mann' noensinne åpner kranene igjen og serverer en mørk Guinnes, er dog fortsatt uvisst.