Har du også lurt på hva denne tingen på Haribo-posen er til?

24/06/2024 23:00

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Dét er altså smart!

Dette skjer kanskje ikke så ofte, men når det er godteri igjen i posen, kan det være utfordrende å vite hvordan man best oppbevarer det som er igjen.

Hvis du er på farten, er det heller ikke sikkert at du har noen andre alternativer enn bare å legge den i lommen.

Du har ikke alltid et elastisk bånd for hånden, og derfor kan det fort bli en litt trist affære å prøve å lukke en pose med søtsaker.

Gummiene blir ofte både harde, tørre og ganske uspiselige.

Men her kan den lille "snippen" som finnes på Haribo-vesken være svaret på problemet. Denne geniale lille innredningen er designet for å holde posen lukket og sikre at innholdet holder seg friskt og deilig.

Andre, som står bak TikTok-profilen «Andrelifehacks», tester ulike triks sammen med sine nesten 8 millioner følgere.

I en video blir Andre sett observere et triks utført av noen andre, hvoretter han får jobbe selv.

Det krever imidlertid en ekstra pose Haribo, da snippen bryter av på første forsøk.

Dette lykkes i det påfølgende forsøket, og en lang plastremse kan brukes til å brette rundt Haribo på en måte som snører den sammen.

Dette trikset er utrolig smart, da det gjør det mulig å lagre godteriet uten at det blir kjedelig. På den måten trenger du ikke å spise en hel pose om gangen og kan spre gleden over en lengre periode.

Se det smarte trick nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.