Hardtarbeidende alenemor har ikke råd til julegaver: Så etterlater en spesiell kunde en sjokkerende hilsen

20/12/2017 13:45

Anniken Hauge

Viralt
En ukjent mann har reddet julen til firebarnsmoren, og nå ønsker hun å få takket ham.

Amerikanske Trisha Murphy fra Sullivan i Maine jobber 60 timer hver uken, alene for å kunne brødfø barna og sikre familien tak over hodet.

Den hardtarbeidende alenemoren jobber blant annet som servitør på restauranten ‘Denny’s’, hvor hun nylig møtte en veldig sjenerøs mann.

Det skriver The Independent. 

Da Trisha Murphy lørdag møtte opp på jobb var hun trist, lei og oppgitt. Hun hadde enda ikke fått kjøpt julegaver til barna, kommet for sent på jobb og nettopp fått en bilregning på 735 dollar, tilsvarende 7000 norske kroner.

- På jobben klarte jeg ikke å tenke på noe annet enn hvordan jeg skulle få alt til å gårundt, forteller Trisha Murphy i et Facebook-innlegg.

Da hun senere samme dag serverte tre menn, spurte de om planene hennes for julen. Hun forklarte at hun skulle være sammen med de fire barne sine på henholdsvis seks, ni, 11 og 13 år.

Den eldste av tre mennene begynte å spøke med Trisha om at han ville være julenissen hennes i år.

Da han skulle betale for måltidet, ba han Trisha Murphy om mulighet for å gi driks ved kassen:

- Da kvitteringen ble printet, holdt jeg på å bryte sammen. Ansiktet mitt ble hvitt som snøen og jeg fikk tårer i øynene, skriver Trisha Murphy videre i Facebook-innlegget.

Den sjenerøse mannen som ifølge Trisha var lettere beruset, ga intet mindre enn 500 dollar i tips, tilsvarende litt over 4.000 norske kroner.

Mannen smilte og ønsket gledelig jul mens hans danset ut av restauranten.

- Jeg vet ikke hva han heter, men han har virkelig reddet julen min. Det finnes fortsatt gode mennesker. I går møtte jeg julenissen, skriver Trisha Murphy avslutningsvis i innlegget.

Du kan se et billede af kvitteringen herunder:

Innlegget har i skrivende stund fått over 6400 likes og 1200 delinger.

Les også: Dette skjer med kroppen din hvis du spiser 3 dadler hver dag