Hennes 6 sønner blir mobbet med sitt lange hår: Går til frisøren og avslører den hjerteskjærende grunnen

21/02/2024 14:00

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Både voksne og barn gjorde narr av guttene fordi de hadde langt hår. Men da de alle seks bestemte seg for å ta en tur til frisøren, ble mobberne målløse.

I Kannisto-familien er mor Phoebe til de grader i undertall. Med seks gutter – en på 10 år, tvillinger på åtte og trillinger på fem år – er huset fullt av friske gutter.

Men det var ikke for å se ut som moren at guttene bestemte seg for å la lokkene vokse langt forbi skuldrene deres.

I stedet tok de avgjørelsen da et par familievenner mistet sønnen sin i kreft. Inside Edition-rapporter.

Derfor ønsket guttene å vokse ut håret og donere det til en ideell organisasjon kalt Children With Hairloss, som gir parykker til syke barn.

Dessverre ser det ut til at gutter med langt hår fortsatt er så ukonvensjonelle i delstaten New York at det skapte noen ubehagelige reaksjoner fra omverdenen. De måtte høre på mye mobbing mens de lot garnet gro.

"Voksne var mer forståelsesfulle da de fant ut den underliggende årsaken til det lange håret. Ja, til og med voksne kom med kommentarer til guttene om håret. Ikke alle barn vet om donasjon. Noen var mer forståelsesfulle etter at sønnene mine forklarte det. Noen var ikke det," sier Phoebe Kannisto.

Foto: Privat

Etter å ha latt håret gro i flere måneder, dro guttene til en lokal frisør. Sammen donerte de 43 centimeter hår, og det blir neppe siste gang.

Lillesøsteren til de seks guttene ønsker også å donere håret hennes, og de har lovet henne å gjøre alt sammen en gang til.