Her er din mest irriterende vane i følge stjernetegnet ditt

16/07/2017 14:00

Anniken Hauge

Viralt
Noen biter negler, noen banner høylytt, mens andre er alltid opptatt med mobilen sin. Her er din mest irriterende vane i følge stjernetegnet ditt.

Det er ikke alltid man legger merke til det selv. Men alle har vi dårlige vaner som kan være veldig irriterende for de rundt oss. 

Her er i følge Yourtango din dårligste vane i følge stjernetegnet ditt.

Væren.
Væren har det veldig vanskelig med å finne balansen mellom å være for høylytt og for vag. Når du er ordentlig i siget så fyller du mye, men når du er trett eller utkjørt blir du veldig dempet.

 

Tyren.
Du biter negler når du er nervøs. Derfor er nedlene dine ofte stygge. Du bør finne en annen måte å håndtere nervene din på. Prøv for eksempel å gå en tur, meditere eller annet som kan få deg til å slappe helt av. 

Tvillingene.
Man ser stort sett alltid tvillingen med mobilen i hånda. Hvis du spiser middag med en tvilling, vil han eller hun tvillingen uden sin smartphone i hånden. Hvis du spiser middag med en tvilling, vil han eller hun være så opptatt av mobilen sin at du blir i tvil om vedkommende overhodet lytter til deg. Du bir nødt til å innse at det er veldig uhøflig når du ser mer på telefonen enn på partneren din.

Krepsen.
Du er litt av en dagdrømmer, som ofte går rundt med hodet i skyene. Derfor er du til tider dårlig til å høre etter når noen snakker til deg. Det kan være veldig irriterende for de du er i selskap med. 

 

Løven.
Løvens dårligste vane er å dra ut tiden. Når noen ber deg om en tjeneste så sier du gjerne ja, men i realiteten er du for lat til å få det gjort. Ofte venter du helt til siste øyeblikk før du får ordnet det du skal.

Jomfruen.
Du har en tendens til å være litt for ærlig. Når noen ber om meningen din, holder du virkelig ikke tilbake. Noen ganger er det greit å sortere litt i det du sier, men du vet ikke hvordan man gjør det. 

Vekten.
Du er ikke så god på å holde øyenkontakt. Ofte ser du ikke ordentlig på folk selv om de snakker til deg. Derfor tror de at du ikke er interessert, men egentlig er du bare litt sjenert. 

 

Skorpionen.
Skorpionen glemmer alltid hva han eller hun akkurat har sagt til folk. Hvis noen ber skorpionen om å vise dem veien, har vedkommende glemt alt om det så snart han eller hun er ute av syne igjen.

Skytten.
Du er veldig dårlig til å fokusere på én ting av gangen. Skytten tar raske beslutninger og ombestemmer seg i samme tempo. Derfor kan det være veldig vanskelig å planlegge noe med en som er født i skytten. 

Steinbukken.
Steinbukken strør om seg med gode råd, men følger de sjeldent selv. Han eller hun sier noe og gjør noe annet. Steinbukken ved godt hva som bør gjøres, men gjør det allikevel. 

 

Vannmannen.
Du elsker å gå og synge og nynne litt for deg selv. Noen ganger glemmer du til og med at du ikke er alene. Det kan godt være det blir litt kleint når du er på jobb eller for eksempel kollektiv transport. 

Fisken.
Du har en skitten munn og banner altfor mye. Spesielt når du er sur eller opprørt. Du har virkelig ikke kontroll, og banner ofte i upassende sammenhenger sammen med barna dine eller på jobb.